Goede webshop

Je kunt nu kiezen voor post.nl of dpd als je dat wilt. Dat was eerst niet zo waardoor het pakket met dat verschrikkelijke dpd werd bezorgd (die bellen hier nooit aan en brengen het meteen naar de parcelshop). Na klagen hebben ze nu deze keuze gemaakt op hun website. Oftewel een webshop die luistert naar hun klanten.

Goede dierenspeciaalzaak!

Goed assortiment en duidelijke site! Hele goede service en een dag later al in huis. In een woord fantastisch!

Voor de eerste keer besteld. Prima website en snelle levering.

Een erg fijne webshop.

Snelle levering met altijd wat lekkers voor de hond

Zeer goede service

Groot verpakking Orijen brokkken waren ondanks melding op website helaas niet op voorraad. Dit werd gelijk kosteloos opgelost. Snelle levering. Vriendelijke medewerkers.

Snel geleverd en extra botje voor Milou in de doos. Leuke verrassing!

Goede, snelle, eerlijke service

Ik had bestelling geplaatst, maar kon alleen kiezen voor ophalen. Dit in het vakje bijgetankt. Kreeg uur later telefoontje met duidelijke, eerlijke uitleg hoe of wat. Deze keer kon het opgestuurd worden, verzendkosten voor mijn rekening. Is met een betaalverzoek via app afgerond. Fijn! Heldere en vlotte communicatie, daar houd ik van, super!

snelle levering, uitstekend voer

De levering is vlot. Ik word goed op de hoogte gehouden wanneer het voer het distributiecentrum heeft verlaten en het aangeboden wordt aan de bezorger. Daarnaast eet mijn hond al jaren Natural Helath en dat bevalt uitstekend. Animal First heeft hier een groot assortiment in en zo kan ik -nu de hond ouder wordt- ook seniorbrokken van hetzelfde merk krijgen. En tot slot vind ik het altijd enorm attent dat er iets lekkers voor de hond bijzit! Kortom; een website om je voer (en andere spullen) voor je huisdier te kopen!

Zéér goed

Werd gebeld dat de levering wat langer op zich zou laten wachten. Kreeg voor het ongemak een attentie erbij opgestuurd. Super.

als erg zorgzaam voor de klant

Ik had een hondenpenning voor mijn hond besteld, en werd daarvoor terug gebeld om dat honden penning die ik besteld had wel erg groot uitviel, en dat daarvoor beter de medium kon nemen. Dat noem ik klantenservice met 5 sterren met vriendelijke geroet Leen Ernst

Een van de weinige winkels die mijn favoriete kattenvoer altijd snel kan leveren

Een van mijn Maine Coones, een moeilijke eter, zweert bij Natural Health, large bite. Dat is moeilijk verkrijgbaar. Ook bij webshops die het vroeger wel hadden, is het er nu vaak niet. Bij Animals First is het tot nu toe altijd op voorraad en wordt het vliegensvlug verzonden. Fantastisch!

De bestelling is goed verlopen

De graanvrije brokjes voor mijn nieuwe poes zijn snel en goed verpakt bij mij bezorgd.

Prima en netjes bezorgd.

Duurde 2 dagen voordat ik de penning had. Anders 5 sterren. Penning is mooi en goede kwaliteit.

Goed product, snelle levering

De producten die ik heb gekocht zijn goed ingepakt. Ik ben overigens ook nog tevreden over het product. Het was heel snel geleverd en ook direct aan de deur. Heel makkelijk een heel simpel.

Top service voor een fijne prijs.

Zeer tevreden! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Altijd een extraatje om te snoepen. En we zijn verslaafd aan de autogeurhanger :)!

Snel bezorgd en een cadeautje

Eerder bezorgd dan aangegeven. Er was een cadeautje aan mijn bestelling toegevoegd. Helemaal tevreden.

Goede service !

Alles netjes op tijd geleverd plus een presentje voor mijn katten, nét dat beetje extra !

Top! Zeer klantvriendelijk

Zeer goede service van deze Dierenspeciaalzaak

Geweldige service

Fijne webwinkel met goede merken, de service was echt geweldig. Er was geloof ik iets mis gegaan met bezorgen, maar de brokjes werden toch dezelfde dag nog gebracht door medewerker van de winkel. Heel vriendelijk en klantgericht. Onze kat vond de snoepjes ook heel erg lekker.

fijne riem gekocht die vlot werd geleverd.

Geweldig gedaan hoor

Ruime keuze goede prijzen

Dit is een winkel met veel keus en goede prijs / kwaliteit verhouding. Goede service en reageert snel op vragen via de whatsapp

Prima en snelle levering!

Goede prijs en snelle levering!

Snelle levering en voor een goede prijs!

Snelle levering en voor een goede prijs!

Zeer klantvriendelijk

Was wel heel jammer dat ik niet 10 zakken hooi kon bestellen. Tenminste ik had al besteld en betaald. Werd netjes opgebeld dat die hoeveelheid niet te doen is met diesel opslag etc van DHL .Samen een oplossing gezocht en rest bedrag is terug gestort.

Stadhoudersplein 23

2241 EA Wassenaar

Over Animals First

Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies