Snelle levering!

Super snelle levering en het product was goed verpakt, inclusief een extra kleinigheidje erbij. Ik ga hier zeker vaker een bestelling plaatsen.

Goed en snel

Het bestellen ging makkelijk en de levering was snel

Perfect geregeld

Hele fijne ervaring mee , na tien uur besteld en alsnog binnen 24 uur in huis . Dank je wel

Snelle levering, altijd iets lekkers erbij voor de hond.

Snelle levering, altijd een kleinigheidje voor de hond en de geurhanger die je erbij krijgt, hangen wij achter in de auto, waar ook de bench staat.

Aanrader

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Goede service, snelle verzending

Eerste keer hier besteld, maar gaat in de toekomst zeker vaker gebeuren!

Snelle levering, duidelijke site

Slechts 1 artikel besteld maar snel geleverd , ga zeker vaker bestellen

Duidelijke website, snelle verzending

Gebruiksvriendelijke website, snelle verzending

Na n foutje perfect geregeld

Perfect de fout hersteld alleen post.nl zegt t geleverd te hebben maar is er niet, dus weer even contact opnemen.

Tevreden

Goed product voor een goede prijs. Super verpakt en snelle verzending. Top!!!!

Goeie prijs en supersnelle bezorging!

Mijn product had een goeie voordelige prijs, maar heel erg belangrijk, het werd echt snel bezorgd!! Ik ben hier zeer tevreden mee. Dankjulliewel!!

Snelle en goede levering

Kattenvoer voor goede prijs gekocht. Kreeg er tot mijn verbazing gratis kattensnoepjes bij. Erg lief!

Goede prijs, snelle levering en een klein presentje voor mijn honden.

De goedkoopste die ik kon vinden en super snel.

Levering was snel en onze hond was helemaal blij met de doos. Daar zit namelijk nog wat lekkers in. Volgende x bestellen wij hier weer.

Geen levering

23/4/22 20 kg brokken besteld 29/4/22 Brokken nog niet geleverd door dhl. Met hen gebeld; extra service: Levering zak van 3 kg zou 30/4/22 geleverd worden door post nl. 30/4/22 Ik bleef bewust thuis. Kreeg een mail dat ik niet thuis was. De brokken kon ik zelf ergens in een winkel ophalen na het weekend. Uiteindelijk Za 30/4/22 zelf een zak brokken van 15 kg moeten kopen bij plaatselijke winkel. Na met hen te hebben gebeld, beloofden ze dit te gaan uitzoeken. En ik hoefde de nalevering van 3 kg niet te betalen. Ze waren zeer begripvol aan de lijn. Over Dhl (bestelling kwijt) en post nl (zijn hier 30/4 niet aan de deur geweest) ben ik uiteraard niet tevreden.

Hondenbrokken besteld die op tijd bezorgd werden, goed verpakt Leuk dat er een zakje honden snoep bij zit

Zijn zeer tevreden

Het door ons verkeerd bestelde is na 1 dag het gecorrigeerde artikel geleverd.

Voordelig.

Voordelig geprijst en snel geleverd en nog iets lekkers extra voor mijn hond.

uitstekend

zeer snelle levering

Voer is top, Bestelling plaatsen... Een uitdaging

Product zelf, aanbod en prijs top. Bestellen; Site liep continue vast, op 2 verschillende mobiele telefoons geprobeerd, lukte niet om te bestellen. Op laptop lukte het beter, echter kreeg steeds een time out waardoor het bestellen niet lukte. Denk dat het totaal en uur gekost heeft. Het is dat ik ondertussen in gesprek was, anders had ik een andere aanbieder gaan zoeken.

Er was een probleem met de levering maar perfect en snel opgelost. Het is altijd goed .

Netjes verpakt en snel in huis, vandaag bestelt en morgen in huis is op een Waddeneiland uniek.

Ik bestel al een tijdje bij jullie en heb het altijd als fijn ervaren. Dit keer kreeg ik er ook gratis katten snoepjes bij! Helemaal top alleen vind m'n kat ze niet lekker haha ! Maar ik kan er vast iemand anders blij mee maken. Bedankt !

Fantastisch!

Super snel! Netjes verpakt!

Luna kreeg ook wat gratis sticks bij de bestelling Super lief

Stadhoudersplein 23

2241 EA Wassenaar

Over Animals First

Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies