Goede service en prijs

Goede service en prijs

Snel en goed

Redelijke prijs, snelle website, snelle levering, en bij telefoontje uiterst vriendelijk te woord gestaan, veel meer kun je niet willen.

Ik vindt dat de service heel goed is.

Alles prima maar helaas kapotte zak met grit

Bestellen, afrekenen, meldingen over de bezorging, allemaal ok. Alleen was een van de twee zakken kattengrit die in de doos zat, open gescheurd. Pech, kan gebeuren. Gelukkig had ik nog een andere zak waarin ik het kon overgieten.

Prima winkel en goede prijzen

Makkelijk te bestellen via website en snel geleverd door eigen bezorging. Heel vriendelijk allemaal en goede prijs voor de artikelen.

Alles volgens afspraak geleverd

Snelle complete levering

Ik heb 2x kort achter elkaar besteld en beide keren werd mijn bestelling super snel en compleet geleverd. Er zat ook nog extraatje in de doos. Helemaal top dus!

goed produkt

het produkt bevalt onze dieren erg goed. Daarnaast is dit bedrijf netjes in haar communicatie en wordt de levering correct en snel uitgevoerd.

Super goed

Dikke 10 i.v.m. zeer snelle reactie zeer snelle levering goed product en daarom beveel ik dit bedrijf zeker aan

Snel, voordelig en top service

Snel gelevert en vaak een extra presentje erbij.. waar onze hond elke keer dol is!!

Snelle levering & tiptop verpakt!

Goede prijzen en snelle levering

Wij hebben een 15kg puppy voer pakket gekocht, deze was goed geprijsd en snel geleverd. Geheel naar wens!

Snel,betrouwbaar en laagste prijs

Heel snel geleverd, de laagste prijs, keurig verpakt en met een lekker kluifje voor de hondjes. Ik weet waar ik de volgende keer mijn hondenvoeding weer bestel.

Wederom snelle levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Super snelle levering

Besteld en de volgende dag al geleverd. Echt super fijn.

Gewoon goed!

Makkelijk...niet duur en snelle levering.

Assortiment in verhouding met grootte winkelpand

Niks op aan temerken, snelle en complete zending

Supersnelle levering

Het product werd supersnel geleverd, en super verpakt. Tevens zat er een kleine verrassing voor de hond bij!

Snel en goedkoop

Het voer dat ik aan mijn honden geef is hier een paar euro's goedkoper en een zeer snelle levering... wat wil men nog meer. Tot de volgende keer ;-)

Snelle en nette verzending

Snelle en nette verzending

Geweldig, snelle levering

Goede service vooral dat extra precentje bij debestellingg wordt gewaardeerd

Top! Snelle levering.

Prima levering ! Snel.

Excellent

Good choices. Easy to navigate. Quick delivery.

SUPER!!

Vandaag besteld en vandaag gebracht. Dat noem ik nou service! Ik werd gebeld toen ze niet wisten waar zij de producten moest neerleggen omdat ik niet thuis was. Volgende keer bestel ik hier voortaan weer.

Stadhoudersplein 23

2241 EA Wassenaar

Over Animals First

Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies