Super service

De vorige keer ging er helaas iets fout in de bezorging. Nu besteld volgende dag in huis. SUPER

Leuke prijs, ruime keus in de grootte van de zakkken evenals de soorten/smaken, snelle levering. Daarnaast een leuk presentje als bedanking voor de bestelling voor zowel onszelf als de hond. Top geregeld, ga zo door!

Top geregeld

Snelle levering, goedkoop en erg leuk dat je er een kadootje bij krijgt.

zeer goed

goede prijs en bezorging zeer goed

Snelle levering, betrouwbaar

Ik had eerst telefonisch info gevraagd. Toen al meteen een betrouwbare en deskundige indruk gekregen, Snelle levering. Ga zeker hier vaker bestellen

Snelle levering goede service en altijd leuk dat je een verrassing bij je bestelling krijgt. Echt een aanrader

Perfect geregeld

Als je dan toch online besteld, doe het bij Animal First. Mijn bestelling was niet leverbaar en dat had ik ook verwacht. Ik bestelde hier, omdat ik van mijn eigen dierenwinkel te horen kreeg dat het vlees voor onze hond slecht leverbaar was. Ik werd netjes gebeld en kreeg een alternatief aangeboden. Zelfde product in een kleinere verpakking. Waarbij ik meer kreeg geleverd om het prijsverschil te compenseren. Volgens afspraak werd dit geleverd met een extra zakje snoepjes voor de hond. Een aanrader dus, goeie service en betrouwbaar. Ik ga weer terug naar mijn eigen lokale dierenwinkel, maar dat ligt niet aan de service. Ik koop gewoon liever in de winkel in mijn eigen wijk. Mocht ik ooit nog iets online nodig hebben, dan bestel ik het zeker bij Animal First.

Snelle en goede service

Geen enkel probleem met de geleverde producten als met DPD post. Volgende dag alles in huis. Bedankt voor de gratis kattensnoepjes!

Altijd gelijk aan de slag voor je. Verzenden het dezelfde dag nog. Alles goed ingepakt en altijd een extraatje bij de lebering voor je huisdier. Echt een geweldige winkel!!

Goed op voorraad, snel geleverd en niet te groot verpakt.

Snelle levering en er zit altijd iets extra's bij voor mijn boef!

Onze hond lijkt zeer tevreden met de district 70 mand. Hij ligt er graag in voelt lekker stevig Snel geleverd.

Op tijd geleverd En niet duur

Matig

Ondanks ik aangegeven heb dat de zak met voer voor de deur afgeleverd mocht worden moest ik de zak toch in het centrum halen bij een pick-up point. Hierover met Animal First gesproken en deze heeft uitgelegd waardoor het mis is gegaan. Geen klachten verder! Met vriendelijke groeten, Jerry Kamman

Outstanding

Outstanding als in onderscheidt zich van anderen, zegt meer dan ‘uitstekend’. Alles volgens het boekje, inclusief dat Animal First mij even belde ivm de voorraad. Ik vond producten in de webshop waar ik specifiek naar op zoek was, en die alleen Animal First bleek te hebben, geweldig blij mee! Tenslotte: bij de levering zat een zeer goed gekozen verrassing als bedankje voor mijn bestelling; dat maakte het super af.

Aanrader!

Netjes verpakt, met extra attentie . Op tijd geleverd. Supertevreden!

Zo wel......

Keurig in draagbare pakketten, op tijd volgens afspraak, goed verpakt en tijdens levertijd goed geïnformeerd, zo wil je alles wel via internet laten lopen.

Helemaal prima!

Snelle levering van de hondenbrokken en dan ook nog als verrassing een zakje lekkere snacks voor onze hond! Top!

Snelle persoonlijke service en scherpe prijs

Duidelijke website en bestelproces, persoonlijke service en snelle levering!

Top levering voor een top prijs

Nu de prijzen in de winkel nog meer gestegen zijn het maar via internet geprobeerd en ik moet zeggen dat het het een aanrader is. 2 dagen na bestelling binnen gekregen. Top

Snel geleverd en prima service

Product en prijs zijn goed en zeer snelle levering.

Niet ok

Ik had 4 verschillende smaken besteld maar ze zijn allemaal hetzelfde. Ook geen afbeelding erop zodat je niet ziet wat je geeft

Zeer fijne ervaring

Meteen levering

Prima website en snelle en nette levering .

Prijs mag wat lager.

Stadhoudersplein 23

2241 EA Wassenaar

Over Animals First

Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies