Zo wel......

Keurig in draagbare pakketten, op tijd volgens afspraak, goed verpakt en tijdens levertijd goed geïnformeerd, zo wil je alles wel via internet laten lopen.

Helemaal prima!

Snelle levering van de hondenbrokken en dan ook nog als verrassing een zakje lekkere snacks voor onze hond! Top!

Snelle persoonlijke service en scherpe prijs

Duidelijke website en bestelproces, persoonlijke service en snelle levering!

Top levering voor een top prijs

Nu de prijzen in de winkel nog meer gestegen zijn het maar via internet geprobeerd en ik moet zeggen dat het het een aanrader is. 2 dagen na bestelling binnen gekregen. Top

Snel geleverd en prima service

Product en prijs zijn goed en zeer snelle levering.

Niet ok

Ik had 4 verschillende smaken besteld maar ze zijn allemaal hetzelfde. Ook geen afbeelding erop zodat je niet ziet wat je geeft

Zeer fijne ervaring

Meteen levering

Prima website en snelle en nette levering .

Prijs mag wat lager.

Het voer voor mijn hond was niet op voorraad. Ik kreeg gelijk een telefoontje dat ze zo spoedig mogelijk het voer nog zouden leveren. Fijn dat men dat laat weten zodat je weet waar je aan toe bent. En bij de levering zat wat -extra- lekkers voor de hond erbij. Zij blij, ik blij!

Very good shop

Excellent service and very friendly. Everything worked as expected!!! I can recommend this shop.

Poezie is er heeeel erg blij mee. En dan ben ik dat ook! :-)

Prima!!

Snelle levering en prima kwaliteit

Overzichtelijke site. Snelle bezorging. Geen problemen ervaren!!

Goede service en klantvriendelijk

Snelle reactie op vraag betreffende levering.

Naamplaatje voor buurhond besteld. Heel mooi geworden!

Hele goede service, maar moet wel een paar dagen wachten voor de bestelling geleverd wordt.

Snelle correcte levering van het bestelde.

En een klein extraatje!

goed en vlot geleverd

product ging bij dierenwinkel uit de schap zodoende hier besteld

DPD heeft zijn werk niet gedaan

Bestelling in 2 pakken Zondag besteld 1ste pak donderdag geleverd 2de gepland voor nu komende maandag Bijde afgegeven samen zelfde dag aan DPD Dispatch werkt goed precies

Oreijen hondenvoer

Hondenvoer oreijen besteld werd snel en netjes in een doos bezorgd super ik bestel het voer volgende keer weer bij Animals First

Perfecte service en communicatie

In deze tijd koop ik liever bij kleine winkels om ze te steunen. Service is vele malen beter communicatie is persoonlijk en levering snel.

Snel en goed

Zo leuk dat er ook een snack bijgevoegd is als cadeautje.

Geweldig vandaag besteld en je het de volgende dag in huis. Dan de prijs is prima!

Netjes en stevig verpakt

Netjes en stevig verpakt Volgende maand bestellen we het weer

Stadhoudersplein 23

2241 EA Wassenaar

info@animalsfirst.nl

Over Animals First

Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies