Snel en tegen goede prijs geleverd

Snel en tegen goede prijs geleverd

Zal er zeker weer bestellen!

Netjes gemeld toen er wat vertraging was met de bestelling.

Snel en goed

slecht

ik heb nog niets ontvangen hans

Leuke ervaring

Bezorging binnen de afgesproken termijn Bestelling compleet en precies wat ik voor mijn kat wou. De presentjes erbij is zeker gewaardeerd en voelt persoonlijk aan.

Goed verpakt, snelle levering.

gewoon totaal goed

Makkelijk te bestellen producten. Die voor geleverd worden. Tegen concurrerende prijzen. Goed dus.

Snelle levering en ook altijd wat lekkers voor mijn hond Davi

Topproduct

De merels zijn er gek op! Goede snelle levering.

Prima online dierenwinkel

Bij deze online dierenwinkel meerdere keren ons hondenvoer besteld en daarbij altijd een verrassing er bij gekregen voor ons Yentle .de bestelling is er altijd keurig op tijd binnen

Goede service met directe levering

Door even te bellen kreeg mijn bestelling direct voorrang en kreeg het de volgende dag binnen.

Netjes verpakt, snelle levering

snel en netjes

keurig gebeld dat de levering een kleine vertraging op liep. betrof overigens maar 1 dag.

Lekker snel

Goede snelle levering, extra gratis snoepjes zijn enorm gewaardeerd. Jullie snappen klantenbinding.

Erg fijne samenwerking en feedback.

ik was teleurgesteld in de kwaliteit en de’kleur’ vh product het was goudkleurig en niet ‘messing’ en dat was nu net belangrijk

Snel geleverd en altijd duidelijke communicatie en een leuk cadeautje erbij.

Ik werd keurig teruggebeld om te zeggen dat de voorraad er niet was vanwege problemen met de containers etc...

Geweldig!

Geweldig! Prijs is laag, supersnelle levering en je krijgt ook nog lekkernij voor je hondjes.

Hele fijne service.

Ik werd van tevoren gebeld om de maten nog even te bespreken. Heel erg fijn. Ook zat er iets lekkers voor onze hond bij. Ik zou hier zo weer iets bestellen.

Product zoals beschreven.

Nette en snelle service en bezorging.

Petje af

Prima dierenspeciaalzaak

Goed assortiment, goede service en buitengewoon vriendelijke bejegening van de klant.

Bestelling snel en naar wens geleverd

Bestelling snel en naar wens geleverd

Een goede webwinkel

Snel geleverd, scherpe prijzen

Stadhoudersplein 23

2241 EA Wassenaar

Over Animals First

Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies