Botten Besteld, en netjes op de hoogte gehouden van de status. Ook leuk dat er nog klein presentje bij zat voor de honden en voor de auto een lekker geurtje.

Zeer snelle levering

Op zaterdag besteld en dinsdag had ik het in huis. Super snel en betrouwbaar! En het is ook altijd leuk dat er naast het bestelde nog iets extra's in de doos zit. Mijn kat is super blij!

Geweldige service! Zou het 100% aan iemand aanraden

Zoals ik verwacht !

Gewoon goede producten voor een mooie prijs snel en correct in huis

Goede service!

Top bedrijf

Mooie prijzen voor mooie producten. De klantenservice reageert snel. Levering van bestelling is ook snel Eventuele problemen worden snel en keurig opgelost

Mijn bestelling werd snel geleverd

Goede service.

Persoonlijk contact was prettig toen er vragen waren.

Ik ga zeker nog een keer bestellen

Fijne bestelwijze, snel bezorgd en met zorg ingepakt. En de prijs is goed.

Super service

Ruim assortiment en snelle levering. Een order-onderdeel klopte niet helemaal en dat werd meteen en ruimhartig opgelost. Kom zeker terug hier!

Super Service

Snelle verzending, en met wat "extra" lekkers in het pakketje voor 4 voeter, en zelfs voor de 2 voeter ;-)

Snelle levering, product zoals verwacht en ook nog een leuke attentie erbij! Ik zal hier zeker vaker iets bestellen! Bedankt!

Heel tevreden!

Snelle levering en netjes verpakt. Ook nog telefonisch contact gehad en zeer vriendelijk geholpen!

Een heel fijne, betrouwbare en attente dierenzaak met uitstekende service

Animals First wordt gerund door een jong team met hart voor een zaak. De winkel is schoon en netjes en heeft een goed assortiment. Fijn dat de producten kunnen worden thuisbezorgd als ik zelf in een tijdsklem zit. Bij mijn laatste bestelling kreeg ik een zak snackjes cadeau voor mijn hond. Die vond ze zo verschrikkelijk lekker dat ik ze bij mijn volgende bestelling zeker ook zal kopen:)

Geweldig snelle service!!

Snelle levering met een top service! Super klant vriendelijk en meedenkende.

Goede en persoonlijke service

Fijne persoonlijke aandacht voor de klanten

Snelle levering!

In de winkel altijd goed geholpen, nu keurig snelle levering met klein kerstkadootje voor de hond. Blij met zo een fijne winkel in ons dorp!

Service is Top !

Ik bestel altijd online en als ik een vraag stel aan Boy krijg je super snel antwoordt op je vraag . en de levering is ook altijd super snel ! en er zat wat lekkers voor onze Angel bij ( onze poes ) , haar favoriete snoepjes die ze natuurlijk gelijk even moest keuren ! Is zeker een aanrader om bij Animals First te bestellen !

Snelle levering tegen een nette prijs

De producten worden snel geleverd en zoals er al in een ander recensie werd geschreven zit er altijd wel iets extra's bij wat zeer gewaardeerd wordt. En deze keer zat er zelfs een handgeschreven kerst kaart bij, super bedankt, ga zo door.

Zeer tevreden.

Goede spullen, waar de honden blij mee zijn en snelle levering tegen een gunstige prijs.

Gewoon top!

Super snel verzonden en keurig verpakt. Ondanks dat ik een relatief kleine bestelling had toch wat leuke goodies erbij gekregen die door mijn honden geweldig op prijs gesteld werden.

Opgelet voor de mezenbollen, sommige waren plat gedrukt, en brokkelde uiteen maar wat er positief is, de vogels zijn er gek op !!

Snelle levering en prettig product.

Very happy with my purchase

Fast shipping, good prices and a small surprise inside the box. Loved it!

Kwaliteit, betrouwbaar & zeer prettige service!

Kortom een goede ervaring van aankoop in de webshop tot levering & goede service!

Stadhoudersplein 23

2241 EA Wassenaar

Over Animals First

Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies