Snelle levering , goed verpakt

Leuk bedrijf met nog een persoonlijke benadering

Had de verkeerde brokjes besteld 1 mailtje gestuurd met uitleg wat er gebeurd was werd direct beantwoordt dat het geregeld zou worden dat ik de goede brokjes zou krijgen en dat is ook gebeurd top service en niet een geautomatiseerd systeem waar je vaak niets meer kunt regelen. Ga zo door Animals First jullie doen je naam eer aan. Alex Rensen uit Rijswijk

Supersnel en mooie prijs

Snel verzonden. En scherp in huh prijzen. Helaas verzenden een keer misgegaan maar buiten hun schuld om. Perfect opgelost !!

Goede service, top!!

Wordt vriendelijk geholpen

Goede producten, voordeliger dan andere, snelle levering, en ook nog eens leuke attentie bij bestelling. Aanrader!

Top service !

De service van Animals First is Top ! Als je vragen hebt worden ze gelijk beantwoord en op ideeën gebracht , snelle levering en altijd super leuk en lief er zat een extraatje bij voor onze Angel een heerlijk zakje it's my cat snoepjes waar ze dol op is ! het is zeker een aanrader om bij Animals First te bestellen

Bijzonder klantvriendelijk

Na online bestellen kwam de eigenaar na 2 uur al alle spullen thuisbrengen! Fantastisch adres!

Netjes

Snelle, nette levering, met zorg en leuke attentie ingepakt

Een aanrader!

Goed communicatie en snel bezorgd.Prima!

Klantvriendelijk en service is top!! Uitermate tevreden.

Een goede vertrouwe,en een snelle service

Het lukte niet met overschrijving,maar ze ze kwamen meteen met een oplossing,classe

Fantastisch.

Alles mooi op tijd en goede producten.

het is prima

alles ging goed

Super goed

Een hele redelijke prijs en heel snel geleverd.

Goedkoop en supersnel in huis

Prima service. Bestelling is een keer fout gegaan maar werd meteen keurig opgelost. Andere bestellingen supersnel in huis. Zeer tevreden

Dit is zwz top !! Ik was verkeerd met mijn bestelling, en het werd onmiddelijk gesignaleerd en verbeterd. Ik werd ervan op de hoogte gebracht en om mijn toestemming gevraagd !! Wie zou dat nog doen hedendaags !! Dank u

Netjes en supersnel

De penning ziet er keurig uit, strakke duidelijk leesbaar lettertype. En hij werd 2,5 uur later al bezorgd door een enthousiaste medewerker! Voortaan zoek ik niet verder, hier hebben ze royale keuze.

Prima snelle levering!!

Alles prima in orde.

Super service

Product wat niet voorradig was, werd kostenloos vervangen door duurdere versie. Ook extraatjes bij bestelling... Zeer correct telefonisch contact door medewerker over niet vooradig product. Levering netjes en snel. Erg tevreden.

Uniek

Altijd vriendelijk geholpen met goede uitleg.Veel keus in voer en spullen voor je dier.

• Kwaliteit

Prijzen zijn goed. Levering snel. Helaas was er bij mijn bestelling iets niet goed gegaan. Werd gebeld door Animals First en is meteen opgelost. Zeer tevreden

Fijne webshop, super levering

De site is erg overzichtelijk en duidelijk. Snelle levering. Ik heb nu al voor de 2e keer een soort van geur kaartjes ontvangen. Deze hang ik op in de katten kamer. Ruikt erg prettig.

• Kwaliteit

Snelle levering aan huis van goede producten.

Snelle levering aan huis van goede producten. In deze tijd heel erg fijn!

Super snelle service!

Super snelle levering, goedkoper dan waar ik eerst hetzelfde voer haalde en ook nog een extraatje erbij.

Nog steeds heel tevreden

Bestellen en leveren is nog altijd zeer vlot !!

Stadhoudersplein 23

2241 EA Wassenaar

Over Animals First

Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies