Laden reviews...
111 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de recensies blijkt dat klanten vriendelijk en professioneel personeel ervaren. Nauwkeurig meten, vakkundige montage en duidelijke communicatie worden vaak genoemd. De service wordt als betrouwbaar en klantgericht beoordeeld. Dit leidt tot een overwegend positieve algehele ervaring.
Ze hebben vakkundig een plissé hordeur bij mij geplaatst, in combinatie met een sinar hor voor een raam. Ze kwamen voor beide uitvragen met een passende oplossingen. Ik was niet op de hoogte dat de sinax hor ook gelijk geplaatst zou worden, waardoor mijn huidige raambekleding nog voor het raam hing. Dat was geen enkel probleem, deze hebben ze voor mij weggehaald en hierna weer netjes terug geplaatst! Kortom super service en blij met het eindresultaat.
7 July 2026
M.
Werkhoven
Goede service, werken heel netjes. Zeer tevreden
7 July 2026
L.
Wijk bij duurstede
Ze komen aan huis inmeten en nemen daarbij verschillende mogelijkheden/producten mee waar je uit kunt kiezen. Dat is erg fijn. Hou er wel rekening mee dat bij maatwerk, levering zo'n 6 weken kan duren. Installatie van de zonwering was zo gepiept. Goede mensen en goede service.
6 July 2026
Marie-Claire Schimmelpenninck van der Oije
Driebergen-Rijsenburg
Snelle en goede service.
4 July 2026
Martin
Veenendaal
Netjes afgewerkt. Moest alleen als herinnering bellen dat men zou komen.
3 July 2026
J.G. Vernooij
HOUTEN
Zeer netjes hun werk uitgevoerd .
3 July 2026
jos Oudsten
Werkhoven
Bestellen ging vlot, en na twee weken hangt (en werkt!) het uitgekozen zonnescherm. Top!
2 July 2026
Marcel
Bilthoven
Niets op aan te merken.
30 June 2026
Willem
Wijk bij Duurstede
Net op tijd voor de grote hitte zonwering geplaatst. We zijn er blij mee.
27 June 2026
Paulus
Utrecht
Vriendelijk, ervaren, efficient, can-do mentaliteit
25 June 2026
G
Steur
Goede afspraken. Levering op tijd. Vriendelijk personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding.
23 June 2026
Hendrik Both.
Werkendam
Goede service.
19 June 2026
Brigitte
Wijk bij Duurstede
Vakmensen zeer vriendelijk en ziet er keurig goed om reclame voor dit bedrijf
19 June 2026
Theo van breenen
Cothen
Fijn bedrijf uit de buurt. Snelle reactie en afhandeling van onze bestelling. Fijne medewerkers.
12 June 2026
Linda
Houten
Snelle en goede service
11 June 2026
J.
WIJK BIJ DUURSTEDE
Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Hennie's Zonwering. Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht over de beste oplossing voor onze situatie. De communicatie was helder, vriendelijk en snel, waardoor we precies wisten waar we aan toe waren. Ook de levertijd was verrassend kort, geen lange wachttijden, maar een vlotte planning en uitvoering. Het eindresultaat is prachtig geworden en voldoet volledig aan onze verwachtingen. De zonwering ziet er niet alleen mooi uit, maar werkt ook perfect. Een professioneel bedrijf dat kwaliteit levert en de klant centraal stelt. Absoluut een aanrader!
11 June 2026
Zie boven
10 June 2026
T.
Odijk
Klant is koning bij dit bedrijf, ze werken netjes en zorgvuldig, zijn vriendelijk en ervaren, respectvol, goed georganiseerd, werken goed samen, "een 10 met een griffel" geef ik ze allemaal, als ik weer een rolluik nodig heb, koop ik dat bij dit bedrijf
9 June 2026
K.
Putten
Vanaf offerte tot plaatsen was de communicatie goed en kwamen ze de afspraak na en plaatsen verliep goed
8 June 2026
Marco Veenendaal
Amersfoort
Levering op afspraak precies nagekomen. Vriendelijk en nette monteurs die snel en nauwkeurig werkten en binnen zonder vragen netjes hun schoenen uit deden.
8 June 2026
Hans
Wijk bij Duurstede
Vandaag zijn bij ons een zonnescherm, vier screens en twee rolhorren geplaatst door Hennie's Zonwering. Fijn overleg tussentijds en heel zorgvuldig werk. Zeker een aanrader!
4 June 2026
Es
Houten
Vriendelijke proffesionele jongens die ontzettend netjes werken. En het resultaat is top!
31 May 2026
Sanne
NIEUWEGEIN
Waren op tijd en werkten netjes
31 May 2026
J.
Maarssen
De motor van een screen deed het niet meer. Eén levercier beweerde dat deze niet te vervangen was, en kwam met een peperdure offerte voor een nieuwe screen. Daarop belden we Hennies Zonwering. Ze kwamen direct en konden zonder problemen de motor vervangen... Achteraf was de oorzaak kortsluiting door een kapotte stekker. Dat leverde nogal wat speurwerk op, maar alles doet het weer. Daar zijn we Hennies Zonwering erg dankbaar voor. Goed gedaan!
27 May 2026
R.C.