Laden reviews...
108 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de recensies blijkt dat klanten vriendelijk en professioneel personeel ervaren. Nauwkeurig meten, vakkundige montage en duidelijke communicatie worden vaak genoemd. De service wordt als betrouwbaar en klantgericht beoordeeld. Dit leidt tot een overwegend positieve algehele ervaring.
Vriendelijk, ervaren, efficient, can-do mentaliteit
25 June 2026
G
Steur
Goede afspraken. Levering op tijd. Vriendelijk personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding.
23 June 2026
Hendrik Both.
Werkendam
Goede service.
19 June 2026
Brigitte
Wijk bij Duurstede
Vakmensen zeer vriendelijk en ziet er keurig goed om reclame voor dit bedrijf
19 June 2026
Theo van breenen
Cothen
Fijn bedrijf uit de buurt. Snelle reactie en afhandeling van onze bestelling. Fijne medewerkers.
12 June 2026
Linda
Houten
Snelle en goede service
11 June 2026
J.
WIJK BIJ DUURSTEDE
Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Hennie's Zonwering. Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht over de beste oplossing voor onze situatie. De communicatie was helder, vriendelijk en snel, waardoor we precies wisten waar we aan toe waren. Ook de levertijd was verrassend kort, geen lange wachttijden, maar een vlotte planning en uitvoering. Het eindresultaat is prachtig geworden en voldoet volledig aan onze verwachtingen. De zonwering ziet er niet alleen mooi uit, maar werkt ook perfect. Een professioneel bedrijf dat kwaliteit levert en de klant centraal stelt. Absoluut een aanrader!
11 June 2026
Zie boven
10 June 2026
T.
Odijk
Klant is koning bij dit bedrijf, ze werken netjes en zorgvuldig, zijn vriendelijk en ervaren, respectvol, goed georganiseerd, werken goed samen, "een 10 met een griffel" geef ik ze allemaal, als ik weer een rolluik nodig heb, koop ik dat bij dit bedrijf
9 June 2026
K.
Putten
Vanaf offerte tot plaatsen was de communicatie goed en kwamen ze de afspraak na en plaatsen verliep goed
8 June 2026
Marco Veenendaal
Amersfoort
Levering op afspraak precies nagekomen. Vriendelijk en nette monteurs die snel en nauwkeurig werkten en binnen zonder vragen netjes hun schoenen uit deden.
8 June 2026
Hans
Wijk bij Duurstede
Vandaag zijn bij ons een zonnescherm, vier screens en twee rolhorren geplaatst door Hennie's Zonwering. Fijn overleg tussentijds en heel zorgvuldig werk. Zeker een aanrader!
4 June 2026
Es
Houten
Vriendelijke proffesionele jongens die ontzettend netjes werken. En het resultaat is top!
31 May 2026
Sanne
NIEUWEGEIN
Waren op tijd en werkten netjes
31 May 2026
J.
Maarssen
De motor van een screen deed het niet meer. Eén levercier beweerde dat deze niet te vervangen was, en kwam met een peperdure offerte voor een nieuwe screen. Daarop belden we Hennies Zonwering. Ze kwamen direct en konden zonder problemen de motor vervangen... Achteraf was de oorzaak kortsluiting door een kapotte stekker. Dat leverde nogal wat speurwerk op, maar alles doet het weer. Daar zijn we Hennies Zonwering erg dankbaar voor. Goed gedaan!
27 May 2026
R.C.
Wijk bij Duurstede
Zonnescherm ziet er goed uit en is, na een valse start buiten de schuld van Hennies, alsnog professioneel opgehangen door nauwkeurig werkende vriendelijke vakmensen. Erg blij met ons scherm!
25 May 2026
Hennie
De Glind
Mooi zonnescherm opgehangen. Geheel volgens afspraak. Erg blij mee!
M. Andersson
Driebergen
Aardige mensen, professioneel.
A.P.
Leersum
Komen aan huis om de boel op te meten met een stalenmap. Super efficient en klantvriendelijk. aanrader!
roest
Bilthoven
Heel fijn en netjes bedrijf! Duidelijk en goed in communiceren
18 May 2026
Frans Geitenbeek
Driebergen
goede communicatie, en afspraken na gekomen
17 May 2026
Fred
Wijk bij Duurstede
Werken goed zijn op elkaar ingespeeld en werken rustig en netjes
gerard hutteman
Woerden
Nieuwe zonnescherm gekocht bij Hennie's in wijk bij Duurstede. Hebben het scherm gisteren gemonteerd. Prachtig mooi scherm met afstandsbediening dus makkelijk te bedienen van binnen uit. 5 x 3 meter uitval mooi doek en voor een mooie prijs. Door vakmensen gemonteerd. Wij zijn er blij mee.
J.C.A. Bouwman
t Goy
vriendelijke vakmensen, snelle montage, er was alleen iets niet goed vastgedraaid, dat is later alsnog hersteld.
Peter
Amersfoort