Tevreden

Goed geholpen, de zonwering hangt naar wens. Snelle levering en plaatsing, ik ben tevreden.

Prima gedaan.

Goed en vriendelijk geholpen!

prima ervaring keuze en advies prima bezorging prima

Service zoals verwacht:prima!

Alles gegaan zoals afgesproken.

Zeer mooie overkapping kwantie en kwaliteit geleverd Personeel vakbekwaam

Goed en snel

Prettig contact en vakkundig advies. Hele vriendelijke vakmensen!

Tijdens inmeten fijn gesprek gehad en goede informatie Montage zeer snel en vakkundig uitgevoerd Kortom: zeer tevreden

Goed werk geleverd

Vakkundig en zeer goed werk word er afgeleverd. Zeker een aanrader om hier te kopen. Een cijfer een 10

mooi werk, servicegericht.

We zijn blij met de door Henny verzorgde werkzaamheden. Goed werk, servicegericht, mooie horren

Vriendelijk en correct.

Supersnel+Supergoed

Vlot en makkelijk contact. En een rolluik hangt binnen een uur.

Geweldige service!!!

Vanaf offerte tot plaatsen Zonwering doen wat ze beloven vriendelijke en keurige monteurs . Aanbevolen bij buren ze waren zeer geïnteresseerd !!!

Toppers!

Na aanvraag gelijk contact. Opdracht volgens afspraken financieel en planning uitgevoerd. Medewerkers meer dan deskundig en vriendelijk. Kortom een 9.5!

Vakkundig, vriendelijk en zorgvuldig.

Zowel het maken van de keuze alsook het instaleren gingen allemaal zoals je mag wensen. Het contact is vriendelijk en doelgericht.

Heel tevreden

Prettig kontakt Snelle levering Prima installatie

Hordeur: nog niet helemaal blij mee, hangt nog niet waterpas en kwaliteit materiaal is minder..

De hordeur maakt veel meer lawaai dan de vorige hordeur!

Snelle levering en volgens afspraak gemonteerd

Fijne samenwerking

Duidelijk, snel, komt afspraken na. Aanrader

Als zeer prettig ervaren

Vriendelijke monteurs over de vloer gehad die met je meedenken, netjes werken, de boel netjes achterlaten. Wij komen zeker terug de volgende keer.

Goed advies en snelle en vakkundige plaatsing

Communicatie verliep soepel. Goed geadviseerd en snelle levering en plaatsing van het zonnescherm.

Keurig werk afgeleverd top

Deskundige mensen, waarop je kunt vertrouwen

Fijn, deskundig en beschaafd personeel. Ze denken met je mee, alles is bespreekbaar

prachtig en snel gelevert.

top!

Zijn zo netjes opgehangen..ben met al de plissee gordijnen en hor deuren super blij

Fijn contact en de volgende dag al wezen opmeten, goede afspraken mee te maken en snelle levering door vakkundige en vriendelijke mensen.

Molenvliet 8

3961 MV Wijk bij duurstede