Topklasse

mooie producten, goede service en klantvriendelijk personeel

goed ervaring

Prettige mensen, meedenkend als je wat vraag!!

Goed geholpen!

Vriendelijke monteurs en hebben net werk geleverd, wij zijn erg tevreden.

Zeer netjes geplaatst

Ik was blij dat het goed was op gemeten en dat àlles pasten en netjes geplaatst was en netjes belden dat ze vast stonden in het verkeer

Hele fijne service!

Je krijgt snel contact met het bedrijf. Ze zijn snel in het opmeten en maken van een afspraak. Ook voor het wachten op de plaatsing wordt je goed op de hoogte gehouden en de service was erg goed en snel.

Goeie service

Prettig geholpen

goede servise en snelle levering

vriendelijk en net personeel

Fantastische services en vakmanschap

Perfecte services en kundige monteurs

Vakkundig en prettig in de omgang

Het bedrijf heeft ons goed geadviseerd over de mogelijkheden van zonwering en ons geholpen bij het maken van een keuze hierin. Het plaatsen van de zonwering is vakkundig gebeurd. De medewerkers van het bedrijf waren prettig in de omgang.

Prima van stap-1 opmeten tot stap-2 montage

In ons geval; dubbele plissé schuifhor. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Monteurs netjes en met ervaring. Blij met resultaat.

Vriendelijk, kundig, harde werkers

Hoe het scherm zich op termijn houdt kan ik natuurlijk niet beoordelen. Heb vertrouwen in het bedrijf en dat onverhoopte onregelmatigheden adequaat zullen worden opgelost

Tevreden

Vriendelijk personeel. Goed geholpen.

Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding

Prettige leverancier.

Geweldige mooie zonwering

Heel blij met de kundigheid van de 2 mannen ,die alles zo perfect op gehangen hebben . De oude er afgehaald ,al met al een grote klus ! Perfect heel tevreden!!

Goede uitvoering

Vriendelijke en goede uitvoering.

Goed voorbereid te werk

Prettige benadering. Geen opdringerige gesprekken. Werd voldoende tijd geschonken aan uitleg van systemen en toelichting op de offerte. Mooi en tevreden resultaat.

Heel blij mee!

Korte lijntjes, afspraken worden goed nagekomen en werkzaamheden zijn vlot en netjes! Heel blij mee.

Snelle en goede service

Snelle en goede service!

Dik tevreden

Alles volgens afspraak

In een woord super

Zeer goede service en goed contact . Leveren vakwerk.

Vriendelijk personen komt afspraken na.

Vriendelijk personeel komt afspraken na.

Prima bedrijf en goede service!

Snelle levering. Professioneel. Goede service. Fijne mensen.

Vriendelijk, hulpvaardig, denken in oplossingen

Het inmeten ging op afspraak en was snel gebeurd. Het ophangen van de screens ging ook zeer prettig. Fijne monteurs die meedachten met de situatie. Heeft ter plaatse heen screen veranderd zodat het snoer op een gunstige plek naar binnen kon worden gebracht. Heeft naderhand nog gestofzuigd om het boorafval op te ruimen. Goede communicatie. Kortom zeer tevreden.

goede plaatsing conform eerdere afspraak

Dat ze het geweldig hebben gedaan en vriendelijk

Ze hebben het geweldig gedaan alles goed uitgelegd en gemaakt.

Molenvliet 8

3961 MV Wijk bij duurstede