Mooie screen

Mooei screen ziet er goed uit ben er zeker blij mee en de mannen waren vriendelijk en schoon gewerkt

Vakkundig

Uitstekende service, nette uitvoering

To the point klantbediening, aantrekkelijke prijsstelling, vriendelijke en toegankelijke monteurs, oog voor details in de uitvoering

Mooie markiezen en prima service. Erg blij mee!

Top! Netjes, klantvriendelijk

Zij hebben meerde horren geplaatst en dat is erg fijn gegaan. Snel geplaatst en netjes gewerkt. Ook service gekregen bij het terugplaatsen van een hordeur. Over een periode van 16 jaar hebben zij al meerdere werkzaamheden aan ons huis gedaan. Dat zegt genoeg!

Netjes gewerkt, vriendelijke mensen, mooi resultaat

Helemaal tevreden

Betrouwbaar en zeer ervaren

Goede afspraken gemaakt en dat zijn ze keurig nagekomen. Ga volgende keer weer naar ze toe.

Uitstekende service!

Goed advies, duidelijke offerte, netjes geïnstalleerd! Tevreden met rolluik!

gewoon goed, dus bijzonder

mannen denken mee, lossen kleine probleempjes pragmatisch op, zijn aardig, aanrader!

Afspraken worden goed nagekomen

Tijdens offertestadium alles goed bekeken en doorgesproken. Gemaakte afspraken en details bij de montage nagekomen. Netjes gewerkt.

Goede ervaring

Uitstekend werk geleverd

Vakkundig

Super snel en vakkindig

vlot en goed

Vlot een afspraak kunnen maken, bedrijf denkt met je mee, levering en montage van de screens ging voorspoedig

Goede ervaringen en plezierige mensen

Je moet er even op wachten maar ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Fijne mensen met geduld en vakmanschap aan huis. Als er iets vervangen moet worden kom ik zeker weer bij dit bedrijf uit.

Gewoon helemaal top!!!!

Buiten de goede prijs om ook nog eens heel vakkundig geplaatst en een top service. Kan wat ons betreft niet beter.

Vakwerk

Ze deden alles in overleg en zoals afgesproken, zeer tevreden. Bedankt mannen.

In een woord geweldig

Verkoop en aanleg geweldig verlopen. Zeer netten monteurs, je kon zien dat ze ervaren waren. Nette montage en goede uitleg van de bediening van de screens. Werkplekken werden netjes en schoon opgeleverd.

Screen netjes geïnstalleerd, zeer vriendelijke monteurs.

Onze tweede en opnieuw zeer positieve ervaring. Wederom prettige communicatie en goed advies, snelle levering en montage, prima prijs/kwaliteit. Kortom, van harte aanbevolen!

Altijd tevreden

Steeds weer deskundige monteurs die ook erg vriendelijk zijn. Echt een solide bedrijf.

Uitstekende montage werk ziet er keurig uit

Wat een kanjer de monteurs van Hennie's zonwering, in weer en wind , dus de hele dag regen door buffelen om de serre zonwering te installeren. groot compliment voor deze doorzetters. de montage en de zonwering ziet er prima uit en werkt weer als een zonnetje.

Vakbekwaam en snel contact en kundig advies vooraf. Nette montage bij aflevering. Kortom zeer tevre

Prettig contact. Zie bovenstaande comment

Helemaal top!

Zonnescherm hangt prachtig! mannen hebben goed werk geleverd en alles is naar wens! En ook me oude scherm mee genomen wat er fijn is. Dank voor de goede service die jullie geleverd hebben en uiteraard ook goed materiaal!

Alles is naar wens verlopen.

Snelle reactie op ons telefoontje! In de vakantietijd! Het zonnescherm is er keurig afgehaald en er is een nieuwe keurig geplaatst. Duidelijke Uitleg gekregen. Enthousiaste mensen die weten wat ze doen. Alles netjes achtergelaten. Picobello!

Kwaliteit en service

Men komt afspraken goed na. Er wordt zorgvuldig gewerkt. Vragen worden serieus genomen. Goede medewerkers.

Molenvliet 8

3961 MV Wijk bij duurstede