Kwaliteit en service

Men komt afspraken goed na. Er wordt zorgvuldig gewerkt. Vragen worden serieus genomen. Goede medewerkers.

Precies wat we wilde hebben.

We zijn erg blij met de rolluiken. Wellicht iets meer tussendoor melden wat de status is maar verder is alles prima verlopen.

goede service

Keurig bedrijf, nette vriendelijke medewerkers en goede service

Keurig op tijd. Competente monteur. Zeer beleefd.

Vriendelijk en werken netjes

Harde werkers erg beleefd en alles in overleg. Super tevreden en zal jullie zeker aanbevelen

Uitstekende service

Wij hebben een zonnescherm, screens en horren laten plaatsten. De monteurs gingen netjes en vakkundig te werk. Ik zou Hennies zonwering zeker aanbevelen.

Was allemaal goed en volgens afspraak geregeld

Prima behandeling, prijsstelling trgenvallend

Goede ontvangst, prettige sfeer, juiste info. Maar de prijs van de offerte was een stuk boven onze verwachting. Offertes van andere aanbieders bleken realistischer.

Goede en snelle service

Snelle en goede montage, personeel was heel vriendelijk. Hier kom ik zeker nog een keer

Mijn ervaring is goed

Het screen voldoet aan de wensen, en Is netjes geinstalleerd

Efficient gewerkt en alles netjes achtergelaten

De medewerkers van Hennies Zonwering zijn netjes en beleefd. De Plisse hordeuren zijn keurig aangebracht.

Prima afspraken nagekomen en netjes afgeleverd!

Keurig werk geleverd.

SUPER PROFESSIONEEL BEDRIJF MET VAKKUNDIG PERSONEEL

Na een prettig bezoek aan de showroom in Wijk bij Duurstede, met een zeer uitgebreide collectie, een deskundig advies en een scherpe prijs voor onze 2 zonweringen enige weken geleden, zijn vandaag op vakkundige wijze met zeer vriendelijke en bekwame monteurs de zonweringen geplaatst zoals afgesproken. Wij zijn meer dan te vreden en zeer blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. EEN ECHTE AANRADER!!!

Goede service en kwaliteit.

Goede communicatie, advies en spullen.

Helemaal geweldige service

Ja okay de levering duurde wat langer maar dat was natuurlijk buiten Hennie om. Maar toen het zonnescherm en de screen binnen was direct een dag gepland om te instaleren. Was niet helemaal standaard omdat de gevel bij ons wat rond loopt. Was even een verrassing voor de heren installateurs maar uiteraard een goede oplossing gevonden. Er werd niet gehaast maar net en vakkundig werk geleverd, En ook nog s picobello opgeruimd. Die avond bleek er een fabrieksfoutje in het scherm te zitten. No problem, ze waren er al om 10:00uur weer bij om netjes te repareren. Snel, vriendelijk en gewoon goed!

Uitstekende service

We hebben in deze drukke tijd alleen maar goede ervaring meegemaakt. Goede uitleg en prima service. Binnen de afgesproken tijd geleverd en geïnstalleerd en ook het oude scherm netjes afgevoerd zoals we gevraagd hadden. Ook heel aardige mensen zodat ik ze graag wil aanraden.

Perfect!

Snelle service, 6 weken geleden onze hordeuren aangevraagd en na 4 weken werden ze al geplaatst. Professionele service en goede bereikbaarheid! Zeker een aanrader

Goed verzorgd

Alle beloftes en afspraken na gekomen

Alles prima geregeld vanaf de verkoop tot en met de montage

Goede service en montage

Alles is volgens afspraak verlopen bij de bestelling en plaatsing van ons zonnescherm.

Een hele fijne monteur en zij maatje

Ook een fijn overleg met Sander

snelle en vakkundige service

Afspraken worden nagekomen Vriendelijke mensen Zeer tevreden

Snelle service, prima kwaliteit

Binnen vier weken alles geregeld, van opmeten tot monteren

Uitstekende producten en professionele installatie

Wederom een snelle levering van uitstekende producten. De professionele installatie wordt uitgevoerd door een team van goede vakmensen die op een hele prettige manier met de klant omgaan. Indien er eens wat zaken moeten worden aangepast of gecorrigeerd, wordt dit snel en zonder gedoe opgelost. We zijn inmiddels vaste klant en kunnen Hennie's Zonwering van harte aanbevelen.

Keurig binnen de tijdslimiet. De boel is netjes opgeruimd. Alles werkt, dus wij zijn dik tevreden.

Molenvliet 8

3961 MV Wijk bij duurstede