Pluspunten

Hennies zonwering biedt wat mij betreft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. We gaan komende zomer veel plezier beleven van onze zonwering.

Pluspunten

De mannen waren kundig en snel in het ophangen van het zonnescherm. Top gedaan! Erg vriendelijk waren ze ook.

Pluspunten

Top en volledig gewerkt en geleverd volgens afspraak. Zes elektrische screens op afstandsbediening waarbij alle draden volledig uit het zicht zijn gemonteerd. Fijn bedrijf.

Pluspunten

Uiterst klantvriendelijk en deskundig

Pluspunten

Keurig geplaatst rolluik voor mijn slaapkamer. Erg tevreden, kwaliteit voor een goede prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vakkundige plaatsing

zou het niet weten

Pluspunten

Snel en prima prijs. Multi-zakmes als kado komt zeer zeker van pas!

kan er geen bedenken

Pluspunten

Prima bedrijf als ik weer een zonnescherm nog hebt dan weet ik ze te vinden. Garantie = vijf jaar neem dan nog een kontakt op

Pluspunten

Snelle levering, redelijke prijs

Ophaalmechaniek komt niet heel stevig over

Pluspunten

kwaliteit, deskundige montage.

Pluspunten

Snelle offerte, komen snel langs thuis om e.e.a. op te nemen en gelijk een offerte aan te leveren. Dus gelijk een juiste prijs! Kwamen zelfs nog een keer apart langs om alle kleuren doek van het scherm te laten zien aan mijn vrouw. Montage ook keurig. Prima bedrijf.

Pluspunten

Komt afspraken goed na en levert kwaliteit. Ook de monteurs zijn ervaren vakmensen

Pluspunten

Fijne mensen goede snelle service,schappelijke prijzen

Pluspunten

Duidelijke offerte,kwam vertrouwelijk over en een snelle en correcte levering.

Pluspunten

Snel geregeld, houden zich aan afspraak, fijn!

Nee

Pluspunten

Snel en goede afspraken nette prijs

Pluspunten

Snelle reactie op email. Prettig contact. Scherpe prijs. Zeer snelle levering. Gratis afvoeren oude zonwering. Alles keurig opgeruimd.

Geen.

Pluspunten

Doet wat het beloofd en is klantvriendelijk

Pluspunten

Nette prijzen en goed gemonteerd

Sneller regageren op een offerte aanvraag

Pluspunten

Vriendelijk. En netjes.

Zou het niet kunnen zeggen. Het was goed.

Pluspunten

Zeer soepel proces geweest. Eerste vraag voor een prijsindicatie resulteerde in een ontmoeting om de wensen door te spreken. Duidelijke informatievoorziening en snelle uitvoering. Professioneel geplaatst en keuzes in overleg. Een hele fijne ervaring.

Pluspunten

Super geholpen. Zonnescherm en hordeuren. Mooi advies aan huis met alle kleurstalen. En tijdige installatie ondanks de grote drukte. Zijkapjes waren in de verkeerde kleur geleverd en die zijn ook netjes vervangen. Heel blij met het mooie eindresultaat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nette installatie

alle rommel en boorstof opruimen mede alle spullen terug zetten die zij verplaatst hebben zou fijn zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

montage goed en netjes uitgevoerd. De verkoop /inmeten was prima.

communicatie naar de klant kan beter. er is best begrip als er vertraging is, maar hou de klant op de hoogte daarvan. De tijd tussen de bestelling en levering heeft (te) lang geduurd vanwege het tot tweemaal toe niet leverbaar zijn van het doek van de zonwering wat op de staal werd gepresenteerd.

Molenvliet 8

3961 MV Wijk bij duurstede