Doek voor zonnescherm

Wij hadden een doek laten vervangen voor ons zonnescherm. Zou plusminus 6 weken duren, maar werd iets langer. Het jammere is dat ik tussentijds al 2x een mail had gestuurd hierover, maar geen reactie had gehad. Mijn tip zou zijn, houd ook jullie mailbox in de gaten. Voor de rest niks op aan de merken, vriendelijke mensen en goede service.

perfect

ze waren lekker vroeg en vroeg weer klaar beter kan het niet

Goed advies gehad, levertijd klopte. Installatie door 2 aardige en kundige mannen

Komt afspraken na en goede uitleg na plaatsen.

prima service

bij vervangen doek van een uitlapscherm ontstond een probleem. De buis waar het op bevestigd moest worden kon niet gebruikt worden. Even in het midden waar dit aan lag, maar Henny heeft de buis kosteloos vervangen, hij zei hadden wij dit maar moeten zien. Prima service dus en zonder klagen. Volgende keer weer naar Hennie.

Vakkundig en vriendelijk

De mannen hebben goed en snel gewerkt

Hennie komt thuis om de opties te bespreken. Goede producten. Goede prijs. Komt afspraken na. Bevestigi g en ophanging door monteurs snel en netjes. Stofzuigen na de bevestiging. Heel tevreden Vorig jaar knikarmscherm en screen gedaan. Nu rolluiken dakramen en mooie hor. Heel tevreden!

Goed zoals het hoort

Gewoon goed zoals het hoort

Netjes geleverd en gemonteerd

Goede ervaring met Hennie's zonwering. Snelle levering en goede montage.

Rolgordijnen

Ik ben helemaal niet zo tevreden. 23 januari zijn bij mij 2 rolgordijnen opgehangen, beide hingen scheef. Volgens Hennie moesten ze nog uitzakken en het raam was scheef (wat onzin was) na 2 weken nog maar eens gebeld, ze zijn toen opgehaald en terug naar de fabriek gegaan. Na 2 weken kreeg ik ze terug, een gordijn hing goed maar het andere hing scheef, de monteur deed er een plakbandje om maar het was nog scheef dan nog maar een plakbandje en toen hing hij recht maar de volgende dag hing hij 1 cm scheef, en dat valt op. Maar weer gebeld, dat is nu 4 weken geleden. Niets meer gehoord. En we zijn inmiddels 4 maanden verder. Ik ga maar kijken of iemand anders het voor me op kan lossen het is gewoon irritant om tegen een scheef gordijn aan te kijken.

Ook de nazorg was heel goed er werd snel en kordaat gereageerd.

uitstekend

vriendelijke mensen gewoon goed.

Perfect geregeld. Alles netjes achter gelaten.

Complimenten , montage prima, en alles weer netjes achter gelaten.

Professionele medewerkers met oog voor detail.

Fijn contact met Sander, professionele medewerkers die zich aan afspraken houden en goed bereikbaar zijn. Na afloop ging de monteur zelfs stofzuigen. Ook bij onze eerder geplaatste markies (ca. 5 jaar geleden), hadden wij dezelfde positieve ervaring. Aanrader!

Supergoed

Twee hardwerende aardige en kundige mannen: steeds met ons overlegd en 2 supermooie screens bevestigd. Zooooo lief ook voor onze lieve maar drukke hond Polly... Zeker een aanrader, kan niet beter! Alles keurig schoongemaakt weer...Wij zijn super tevreden!!!

Service en klantvriendelijk bedrijf

No nonsens bedrijf met kwalitatieve producten.

Was prima vriendelijke mensen

Was prima verzorgd

Uitstekende service

Goede service, snelle levering. En een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding

Redelijk

Bij de montage bleek dat er verlengstukken nodig waren om het scherm te plaatsen. Het gevolg is dat het scherm nu naar mijn mening te laag hangt. De verlengstukken hadden bovendien nog een meer prijs van € 300,00. De monteur deelde me mee dat ik ze voor € 150,00 mocht hebben. Was daar niet echt blij mee natuurlijk. Na afloop kreeg ik de rekening gepresenteerd. Het afgesproken bedrag bij opdracht stond daar nog vermeld. Omdat men zelf wel inzag dat eea al bij de opdracht rekening gehouden moest worden, is de meerprijs niet in rekening gebracht. Al met al matig tevreden. Het scherm is behoorlijk lawaaierig bij het invoegen in de houder.

top service

Geven goed en overtuigend advies. Het plaatsen en afwerken is keurig en snel gedaan!

top services, alles conform afspraak geleverd en gemonteerd

top

Super team

Klant vriendelijk.

Sneller levering personeel goed

Goede service en mooi product. Erg tevreden.

Goed werk

Goed en gedegen vakmanschap. Nu nog even over een poosje de fijn afstelling van het scherm.

Molenvliet 8

3961 MV Wijk bij duurstede