Super snelle levering

Mijn bestelde item was supersnel binnen. Mooie merken verkopen ze

Top ik ben teverden

Goed ervaring

Goeie ervaring!

Zoals het zou moeten zijn, prima afhandeling van een bestelling!

Hele fijne winkel om te shoppen, super leuke kleding.

geweldig en snelle levering

is wel mijn 1e ervaring maar ging goed

Super snel geleverd netjes verpakt Ben super blij met mijn aankopen! Thankxx

Goede voorbereiding, en wordt in devoorafgaande dagen van leveringen op de hoogte gehouden. Heel fijn. Zo belangrijk, klant en service gericht.

Netjes en snel

Snel en netjes verstuurd. Zeker een aanrader om je schoenen te kopen

Mooie collectie en snelle levering.

Geweldig en verzorgd geleverd en een snelle lever tijd

Snelle verzending

Snelle levering , zeer tevreden

Uitstekende service

Uitstekende levering

Geweldig!

Alleen positief

Mooi snel en goed verpakt

snel en goed verpakt

Geweldig!

Bestel hier graag want alles is top. Mega snelle levering, goede service en voornamelijk de mooie kleding.

wasgood

very good i like the shoes

Vriendelijk personeel

Ik had een nieuwe tas nodig bij een paar schoenen die ik al had voor een bepaalde datum & Herman schoenen beloofde op hun website dat wanneer ik vandaag zou bestellen ik de tas morgen binnen zou hebben. Die belofte hebben ze waar gemaakt, dus vandaar mijn goede beoordeling. De tas is in perfecte staat en perfecte timing geleverd.

Betrouwbaar en snel

Snel geleverd, goede communicatie, goed verpakt

Fantastisch!

Online besteld en telefonisch gevraagd om het mooi in te pakken. Ze reageerden ontzettend vriendelijk en alles werd snel geregeld. Binnen één werkdag thuis geleverd. Topservice en prachtige producten, ik ben er super blij mee!

Snel

Mooie kwaliteit kleding. En snel geleverd.

Prima en snelle levering

Je krijgt wat je besteld

Wat je besteld krijg je ook, 2 dingen die beter kunnen: manier van verpakken, uit China sturen ze het nog netter op. 1 was actie product met oude sticker eronder afgeprijsd van 80,00 naar 79,95 dat geeft toch een onbevredigend gevoel. Wel erg netjes dat er standaard een goed retourformulier bij zit, deze niet nodig maar dat vindt ik wel een pluspunt

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Guess, Michael Kors, Armani EA7, Boss, Antony Morato, Kurt Geiger, Cruyff Classics, Steve Madden, Richesse, Airforce en Warmbat. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.