Hi Linda, Veel plezier met jouw nieuwe tas! Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Mariska, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashley
Beste Chermaine, Bedankt voor de review. Het klopt inderdaad dat wij geen verzendkosten voor retourzendingen betalen. Dit staat ook duidelijk op onze webshop. Als wij gratis heen en weer gaan sturen verwachten wij veel meer retourzendingen en is het voor ons lastig om de webshop rendabel te laten zijn. Er zijn inderdaad grote webshops die wel gratis heen en weer sturen (al gaat daar ook steeds meer verandering in komen!), zoals bijvoorbeeld Zalando. Wij gaan dat nooit doen, we proberen ons op een andere manier te onderscheiden, o.a. door persoonlijk contact en door het bieden van goede service op de momenten dat dat nodig is. Met vriendelijke groet, Marianne
Hi Cobie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Jodi, Goed om te lezen de bestelling snel is geleverd, veel plezier met jouw nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Tatjana, Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service! Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Niorka, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashey
Hi Su, Bedankt voor de review en wat fijn dat je tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Sarah
Hi Sander, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashley
Hoi Diana, Bedankt voor jouw positieve review! Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Danny, Fijn om te horen je blij bent met onze service. Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Kim, Fijn om te horen je blij bent met onze service! Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Menno, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Sabine, Dankjewel voor deze mooie en uitgebreide review! Jouw mail was in de spam terecht gekomen, vandaar dat deze nog niet beantwoord was. Ik heb van mijn collega vernomen dat het in de tussentijd is opgelost, mocht er nog iets zijn, horen we het graag. Met vriendelijke groet, Marianne
Hoi Diana, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review en fijn dat je tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Ashley
Hoi Saraja, Fijn om te lezen de bestelling snel is geleverd! Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Pleun, Bedankt voor het achterlaten van deze review! Mvg. Sarah
Hi Yuris, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Amy
Hi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Mvg. Sarah
Hi Corrie, Bedankt voor het achterlaten van deze review en fijn dat u tevreden bent over onze service. Mvg. Sarah
Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Michael Kors, Guess, Armani EA7, Hugo Boss, Antony Morato, Baron Filou, Cruyff Classics, Steve Madden, Nikkie, Airforce en Versace Jeans Couture. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.