Super snelle levering. Pakket was goed verpakt.

Super service!

Goed contact via de mail, wel verwarrend dat steeds iemand anders reageert, maar verder alles netjes en goed opgelost.

Snelle verzending! Helemaal top!

Artikel naar wens en snelle levering aan huis!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Eerste keer schoenen besteld en alles perfect en snel geleverd!

Perfect alles geregeld.

Heel fijn

bestel er graag

Mijn man had steve madden tas voor me besteld. Was snel binnen netjes verpakt. En ik had afgelopen week een tas voor hem besteld. Die was ook snel binnen en netjes ingepakt. Top bedrijf

Fijne zaak

Alles verliep soepel en vlot.

Gewoon prima

Snelle levering. Leuk verpakt.

Overzichtelijk en goede service

Goede sevice

Goede en correcte service

Snelle levering, duidelijke communicatie!

Het bedrijf tegengekomen op Tiktok met een ontzettend leuk pak voor mijn vriend. Deze op de website gevonden, helaas was de kleur van het filmpje niet meer op voorraad. Wel een andere toffe kleur! Bestellen enzovoort ging makkelijk en de levering was snel! Jammer dat de winkel ver weg zit. Misschien ga ik er nog eens fysiek heen.

Supersnelle winkel en duidelijke site

Top, kom snel weer shoppen bij jullie❤️

Fantastische service

Snelle en goede levering van een top kwaliteit

Fantastische mooie schoenen gekocht!

Nieuwe site voor mij maar ben verkocht, mijn favoriete merken en enorm veel keus. Snelle levering kortom een aanrader.

Mijn bestelling werd snel geleverd, maar bleek helaas te klein. De bestelling retour gestuurd, en ook deze afhandeling verliep zeer snel en netjes. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Zeer goede ervaring

A

Fantastisch.

Wordt vriendelijk geholpen.

Snelle levering en betrouwbaar.

Alles was prima, mijn pakketje is in perfecte staat aangekomen en ik ben tevreden met het product. Ik heb hier al meerdere keren besteld.

De acties daar hou ik van Dat is leuk inkopen doen

GE-WEL-DIG

Super snelle levering!

Alles komt op tijd en snel binnen. En retouren gaan ook heel snel.

Uitgebreide collectie,uitstekende kwaliteit en snelle levering… top..

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Guess, Michael Kors, Armani EA7, Boss, Antony Morato, Kurt Geiger, Cruyff Classics, Steve Madden, Richesse, Airforce en Warmbat. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.