Goede communicatie en snelle levering. Product precies hoe beschreven.

Heel snel in huis.

Heel fijn. Snel geleverd. Dankjewel

Snelle verzending bij aankoop. Ik ben dik tevreden.

Iedere keer snel geleverd. Bij vragen ook via de socials altijd snelle en supervriendelijke reactie. Heel blij mee.

Op tijd passend en en product zoals omschreven

Ik ben echt heel content met Herman schoenen

Super goeie service

Zou er zo meer kopen daar super netjes alles

Een woord fantastisch

Hele fijn winkel. Word altijd goed geholpen door iedereen. Zijn vriendelijk. Gewoon zoals het hoort. Ook bij een online bestelling direct volgende dag in huis dus top!

Never nooit weer

Schoenen besteld, zelfde maat als altijd, maar waren veel te groot. Bij de retour moet ik betalen voor de zending… als je dus niet in de buurt woont is mijn advies om niets te kopen. Ik vind het geen service dat je voor je retour moet betalen

Mijn bestelling is optij en heel goed aangekomen en ik ben dik tevreden dus sowieso zal ik blijven bestellen

Snelle levering, en na retour ook vrij direct bedrag weer terug ontvangen. Goede service. Jammer dat het artikel niet paste, maar zou er direct weer bestellen.

Bestelling kwam netjes en snel binnen

Alles was zoals ze het beschreven

Bestelling, aflevering, alles correct afgehandeld. Ik ga hier vaker bestellen.

Prachtigige winkel en super service

Super vriendelijk en prettig advies!

Klantvriendelijk en professioneel!

Kom al jaren bij Herman. Leuke schoenen. Vind altijd wel iets leuks. Snelle levering online. Goede service

Super winkel

Maakt altijd mooie combinaties Zodat je keuze kan maken

Artikelen die te groot waren kon ik makkelijk retour sturen en binnen 3 Werkdagen hadnik mijn aankoop bedrag terug.

Heel goed!

Hele mooie kleding/schoenen van goede kwaliteit. Verzending en retour ging ook heel snel!

Super snelle levering!

Mooi assortiment en snelle levering

Niet slecht

Jammer geen bezorgin meer naar België .

Gewoon, zoals het hoort.

Zou ik zo weer doen. Netjes en op tijd. Geen gedoe en gewoon zoals het hoort.

Snelle levering en goeie service!

Kwam per toeval op jullie site terecht en werd meteen enthousiast

Heel tevreden zeer snel met versturen

Goeie kwaliteit

No nonsense , snelle levering, kwaliteit

Ik heb al vaker sneakers besteld en altijd correct geleverd, goede kwaliteit en trouw aan de foto’s

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Guess, Michael Kors, Armani EA7, Boss, Antony Morato, Kurt Geiger, Cruyff Classics, Steve Madden, Richesse, Airforce en Warmbat. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.