Laden reviews...
214 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews prijzen snelle levering en betrouwbare service. Het assortiment wordt duidelijk gepresenteerd en de maatinformatie is betrouwbaar. Klanten waarderen vriendelijk personeel en behulpzame service in zowel de winkel als online. De algemene ervaring is positief met eenvoudige retouren en duidelijke communicatie.
Fijne zaak , complimenten
30 April 2026
Jacqueline
Beneden-Leeuwen
Beste Jacqueline,
Wat leuk om te horen, dankjewel voor het complement en dat je de moeite hebt genomen voor deze review.
Graag tot ziens!
Marianne
Had prachtige schoenen gekocht. Na levering heb ik via de mail contact gehad. Mijn mail werd direct netjes beantwoord. Helaas paste de schoen niet goed. Ook bij het retourneren verliep alles op rolletjes en kreeg ik binnen enkele dagen mijn geld teruggestort op mijn rekening.
30 April 2026
E.
Goedemorgen,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen voor het plaatsen van deze review!
Fijn dat je zo tevreden bent, we zien je graag weer terug.
Tosca
Mijn bestelling werd al de volgende dag netjes geleverd en was in perfecte staat. Ik ben erg tevreden over de snelle en zorgvuldige service. Zeker een aanrader! bestelling was de eerstvolgende dag in goede orde ontvangen.
29 April 2026
Xio
Beste Xio,
Wat fijn dat de bestelling snel in huis is en dat je tevreden bent. Daar doen we erg ons best voor. Bedankt voor het plaatsen van de review en graag tot de volgende keer!
Tosca
Hele mooie Guess sneakers voor me man gekocht en ze zijn echt heel mooi en ze zitten goed en voor een hele mooie prijs en zeker een top kwaliteit en snelle levering
28 April 2026
Priscilla
Sliedrecht
Beste Priscilla,
Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn, bedankt voor het plaatsen van deze review!
Marianne
Zou zeker nog eens bij jullie bestellen.
22 April 2026
Katja
Landgraaf
Beste Katja,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de retourprocedure duidelijk verliep. Leuk dat je nog eens bij ons wilt bestellen!
Goed maar jan beter
21 April 2026
Marina
Schiedam
Beste Marina,
Bedankt voor het plaatsen van de review.
We hadden graag gehoord wat er beter kan, we staan altijd open voor feedback om ons te kunnen verbeteren. Ik lees iets over een cadeaubon maar kom er niet uit wat je bedoelt. Mocht er nog iets zijn, kan je ons altijd even mailen via [email protected], dan zoeken we naar een oplossing.
Marianne
Handschoenen nodig. Ik zag mooie staan voor een mooie prijs. Ik heb ze besteld en op het juiste moment afgeleverd. Ze zitten lekker. Ze lopen lekker en ik ben helemaal tevreden.
20 April 2026
Theo
Dordrecht
Beste Theo,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop.
Liza
Mijn eerste bestelling hier gedaan. En zeer tevreden. Snel geleverd. Keurig verpakt.
18 April 2026
Anneke
Assen
Beste Anneke,
Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen. Geniet van je bestelling!
Jullie zijn top
16 April 2026
Redely
Rotterdam
Beste Redely,
Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent.
Liza
Duidelijke website, mijn schoenen waren snel binnen de zagen er net zo uit als op de foto. Bedankt!
Christine
Galder
Beste Christine,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles duidelijk was en dat je schoenen snel binnen waren en helemaal naar verwachting zijn. Geniet ervan!
Fijne winkel leuke kortingen
Abbeny
Helmond
Beste Abbeny,
Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je onze winkel leuk vind.
Snelle en goede service
Daya
Vlaardingen
Beste Daya,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle en goede service.
Liza
Vaker in de winkel wat gekocht, we wonen wat verder weg dus nu online besteld. De bestelling was goed verpakt en de track & trace werkte goed. Mail verkeer heel duidelijk. Erg blij met mijn bestelling.
Amber
Groningen
Beste Amber,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zowel in de winkel als online een goede ervaring hebt en dat alles duidelijk en netjes is verlopen. Leuk dat je zo blij bent met je bestelling, geniet ervan!
Liza
Online besteld, schoen viel wat klein uit dus dan maar naar de winkel geweest. Één der medewerksters deed heel erg wantrouwig en dat is minder. Maar de mannelijke medewerker, die maakte het helemaal goed. Zijn service was top.
12 April 2026
Bibian
Almere
Beste Bibian,
Bedankt voor je review. Jammer dat je in de winkel niet direct de ervaring hebt gehad die je mag verwachten. Fijn om te horen dat het uiteindelijk goed is opgepakt.
Liza
Hele toffe vrolijke winkel. Meiden zijn leuk lief en behulpzaam kom er graag
12 April 2026
Saskia
Beste Saskia,
Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je onze winkel zo leuk vindt en dat je graag bij ons komt. Fijn dat je zo goed wordt geholpen door het team!
Liza
Ik vind het een erg leuke winkel,en raad het zeker aan daar te gaan shoppen.
11 April 2026
Gerrie
Deventer
Beste Gerrie,
Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je onze winkel zo waardeert.
Liza
Snelle verzending en goede prijzen. Top.
11 April 2026
Remco
Nijmegen
Beste Remco,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending.
Liza
Mijn 1e ervaring is heel goed. Jas was netjes verpakt en zeer snel geleverd. Heel blij mee.
10 April 2026
Josethe
Purmerend
Beste Josethe,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je eerste ervaring zo goed is en dat je blij bent met je jas en de snelle levering. Veel plezier met dragen!
Liza
Supersnelle bezorging en super vriendelijke personeel
6 April 2026
Brian oemedali
Den haag
Beste Brian,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle bezorging en ons vriendelijke personeel.
Snelle levering. Goede service
4 April 2026
Francis
Zwijndrecht
Beste Francis,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze service.
Liza
Ruime keuze ,snelle levering, en goede kwaliteit!
3 April 2026
Raymon
Wehl
Beste Raymon,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de ruime keuze, snelle levering en de kwaliteit.
Liza
Via internet besteld , mooie sneakers en snelle levering.
3 April 2026
Staphorst
Beste Marianne,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met je sneakers en dat de levering snel was.
Liza
Mijn bestelde schoenen zijn niet bezorgd door post.nl en zoek geraakt. Herman schoenen heeft vrij snel gereageerd maar post.nl kan ons nog steeds niet informeren. Herman schoenen gaat mijn geld uiteindelijk terug storten. Heel netjes van ze. Hopelijk komen ze toch nog maar ervaringen die ik lees van bezorgdiensten is vaak dat ze nooit meer komen. In ieder geval top service van Herman
2 April 2026
Miranda
Den hoorn
Beste Miranda,
Bedankt voor je review! Vervelend dat de bezorging via PostNL niet is verlopen zoals het hoort. Fijn om te horen dat je onze service als netjes hebt ervaren.
Liza
super snelle levering ik was er erg blij mee dank U wel.
30 March 2026
Sophie
Heerlen
Beste Sophie,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat de levering zo snel was.
Liza
Ze zijn zo mooi, mijn schoenen. Nog mooier dan op de site dus ja, als échte Hagenees ben en blijf ik altijd blij met Herman shoes. Herman is een vast begrip uit m’n jeugd en ze stellen nog steeds niet teleur!
30 March 2026
Enzina
Overijssel
Beste Enzina,
Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je schoenen en dat je tevreden blijft.
Liza
Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Guess, Michael Kors, Armani EA7, Boss, Antony Morato, Kurt Geiger, Cruyff Classics, Steve Madden, Richesse, Airforce en Warmbat. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.
Hobbemaplein 4
2526 JA Den haag