Fijne communicatie en supersnelle pickup mogelijkheid

Fijn geholpen erg mooi ingepakt. Alleen lukte mijn kortingscode niet bij mijn online bestelling maar verder top!

Heel goed!

Top winkel, top service. Vriendelijke medewerkers. Ik bestel hier graag!

Goed geregeld!

prettige ervaring!

Snelle service, goede service.

Snel en goede kwaliteit.

De volgende werkdag had ik mijn bestelling binnen en In perfecte staat.

Altijd alles op tijd geleverd

De maten en de levering perfect

Top !!

Goede service, snel en netjes afgeleverd heel blij mee

Snelle levering .

Ik heb mijn schoenen nog altijd niet ontvangen van Postnl

Beste, Ik heb mijn schoenen besteld op 03/01/2022. Tot op heden nog steeds niets ontvangen… Wanneer ik een ‘track &trace’ doe op mijn pakket, dan zie ik dat de laatste bezorgtijd op zaterdag 8/01/2022 niet gelukt is. Ik weet dus niet waar mijn pakket momenteel is. Kunt u dit eens navragen bij Postnl? Alvast bedankt voor uw feedback! Mvg, Anouk

Leuke kleding met mooie korting. Op zondag besteld en dinsdag had ik het al in huis.

Super !!!

Super leuke kleding en schoenen en altijd leuk geholpen door personeel

Tevreden

Ik heb 1x online besteld en het was direct de goede maat alles! Duidelijk beschreven

Super blij met de leuke toilet tas van Guess en de snelle levering.

Goede service en snel

Duidelijke webshop, snelle en vooral nette levering. Het product dat ik had besteld was heel netjes ingepakt. Geen beschadigingen aan de verpakking.

Snelle service zoals altijd! Mooie prijzen

Snelle service!

Makkelijk besteld en afgehaald!

Netjes verpakt en bezorgd!

Goede service en snelle levering

Eerste keer besteld en zeer tevreden.

GEWELDIG

Top webwinkel

Van bestellen tot leveren super geregeld.

Goede en snelle levering

Mooie artikelen tegen een goede prijs, een snelle levering van de goederen. Tevreden.

Good

Everything was OK.

• Poleciłbyś nas? Tak

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Guess, Michael Kors, Armani EA7, Boss, Antony Morato, Kurt Geiger, Cruyff Classics, Steve Madden, Richesse, Airforce en Warmbat. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.