Super goed

Goede ervaring!! En de pructen zijn ook goed aanrader!!

Prima levering en service

De jas was 50 euro goedkoper dan elders, de levering was boven verwachting snel en de webshop was prima te bedienen verder. Keurige email meldingen ook. Dus goed op de hoogte. Nooit eerder hier geshopt, de site was mij onbekend maar via Google gevonden. Positieve ervaring dus.

Hele fijne winkel om te shoppen

Ik koop graag kleding bij Hermanschoenen, goede service, kwaliteit en alles. Beetje duur, dan wacht ik vaak de korting momenten af :)

Goede webshop en snelle verzending

Fijne en goede service toen mijn pakket door postnl als geleverd was geregistreerd maar niet waar was hebben mij telefonisch fijn en goed geholpen

Altijd snel en op voorraad

Top ! Snelle levering bij retour snel afgehandeld.

Gwn blijven bestellen peeps !!!

Snelle en zeer goede service!

Betrouwbare en snelle levering! Ik ben super blij met mijn aankoop.

Optijd geleverd, topservice

Topservice

Super snelle levering helemaal top

Iets voor 17.00 besteld, dan wel niet de volgende dag, maar wel de dag erna al binnen. Mooie schoenen en goed verpakt!

Had 2 black banana broeken besteld , er was iets mis gegaan met 1 broek was niet voorradig Nu bijna dezelfde perfect gecommuniseerd

Juiste keuze

Op tijd bezorgd

snel geleverd en kwaliteit

Zeer mooie website, snel geleverd, goede prijs en kwaliteit verhouding. Niets op aan te merken. Hier ga ik zeker nog bestellen.

Super goed

Goede service en fijne webshop

De webshop is zeer gebruiksvriendelijk sinds het vernieuwd is. Verder ben ik zeer gord geholpen nav wat vragen over een tas. Deze kon de volgende dag al opgehaald worden. Vriendelijke medewerkster en zeer behulpzaam. Sowieso is Herman Schoenen een begrip in Den Haag.

Goed en snelle levering van het product

ruime assortiment.

hele vriendelijke medewerkers,goede uitleg en zeer geduldig en respect voor klanten.

snel en kwaliteit

snel geleverd en kwaliteit

Snelle service, enige nadeel is dat je de retour verzendkosten zelf moet betalen

Top !!

Mooie site, waar mooie spullen verkocht worden met een snelle levering. Zeker een aanrader!!

Snelle reactie en snelle levering top bedrijf

Goede spullen van top kwaliteit, mijn tasje ziet een echt heel mooi uit, ben er super blij mee

Zeer goed mijn retour werd enorm snel verwerkt

Mijn retour werd enorm snel verwerkt zeer tevreden

Echt helemaal top

Ik ben helemaal blij met de top service Het was ook erg snel binnen

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Guess, Michael Kors, Armani EA7, Boss, Antony Morato, Kurt Geiger, Cruyff Classics, Steve Madden, Richesse, Airforce en Warmbat. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.