Erg fijn

Mooie korting, snel bezorgd

Merkkleding voor een zeer aantrekkelijke prijs. Snel bezorgd.

Snel besteld. Ontzettend mooie aanbieding!

Snelle verzending en fijne producten!

Hele fijne winkel. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en de kwaliteit van de kleding is erg goed.

Mooi aanbod, goede acties en goede service!

Ot en Sien bieden heel veel mooie merken aan en hebben regelmatig kortingsacties. Dus ik bestel altijd graag. Communicatie is goed en ze verzenden altijd heel vlot.

Altijd goed

Goede service super leuke kleding. Personeel altijd netjes en behulpzaam maar zeker niet opdringerig

Kleding prima

Jammer dat je met elk bedrag verzend kosten moet betalen

Mooie kleding, snel verzonden

Goede actie, 8 halen 3 betalen en toch snel in huis!

Mooie kleding, snelle levering

Mooie kleding, snelle levering

Fijne winkel met mooie merkjes en 8 halen = 3 betalen actie is super leuk!

Snel en goede service!

De levering van de bestelde kleding was erg snel. Ook toen er 1 item niet geleverd kon worden, werd dit super netjes opgelost dmv een kortingscode voor een volgende bestelling. Heel tevreden!

Helemaal super!

Heb er al meermaals besteld, altijd snel geleverd en helemaal in orde. Laatst ook helaas een keer een retour moeten doen omdat ik de verkeerde maten besteld had, daar werd ik ook super bij geholpen en kwamen ze me tegemoet met de verzendkosten van de nieuwe bestelling met de juiste maten.

Prachtige kleding voor mijn 3 kinderen. Er was iets fout gegaan met de levering van een broek waar wat kapot aan was. Geweldig opgelost!

Goede keuze voor kinderkleding

Ik vind Ot en Sien een goede winkel. Ruime keuze en snel geleverd

Wat een ontzettend leuke winkel. We hebben een zoon van 5 jaar die graag stoere kleding wilt dragen, slaagt altijd! Snelle service als je online besteld. Hopen in 2025 weer vaak te mogen bestellen. Liefs Melissa

Mooi kleding en snel verstuurd

Erg blij met m’n aankoop leuke kleding!

Snel geleverd!

Ik kwam in aanmerking met jullie via instagram en heb gelijk besteld. Die bestelling was binneb no time binnen. Perfecte timing voor de groei van onze kleine meid. Top!

Mooie kleding erg snel in huis.

Heel blij met de bestelde kleding. Het was ook heel snel in huis.

Mooie kwalitatief goede kleding voor een leuke prijs

Kwaliteit, service ook in de sale

Weer een onwijs leuk pakket kleren geshopt als je kwalitatief goede kleding zoekt online shopt met een service als hier is shoppen nog steeds een feestje!

Snelle levering, top actie, mooi kwaliteit!

Mooie kleding!

Helemaal blij met de mooie kinderkleding! Leuk afgeprijsd!

Super veel keus en snelle verzending

Altijd leuke kleding in het assortiment. Snelle en nette verzending. In de winkel zelf word je altijd goed geholpen en geadviseerd.

Elke keer weer top spullen!

Totally grazy!!!

Ik ben zo blij met Ot en Sien Super leuke kleding voor mijn 3 jongens Leuke prijsjes Super leuke actie 6 halen 3 betalen ! Kortom Super top

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop