vlotte en goede service

Ik had aangegeven dat ik mijn bestelling op zou komen halen in de winkel. Ik werd gebeld toen de bestelling voor me klaar lag. Super service.

Erg tevreden.

Tᴏᴘ service. Het omruilen voor een grotere maat ging ook erg makkelijk.

Alles verliep goed en vlot

Bestellen ging makkelijk! Kreeg een persoonlijk telefoontje dat mijn bestelling klaar lag en in de winkel vriendelijk geholpen.

Mooie broek, snel geleverd

Mooie broek qua ontwerp en pasvorm. Is snel geleverd.

Topwinkep!

Besteld volgende dag in huis en ze verkopen goede spullen!

Snelle levering en ziet er precies uit zoals op de afbeelding

Snelle levering en ziet er precies uit zoals op de afbeelding!

Snelle service, goede kwaliteit.

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. De kwaliteit van het artikel is heel goed. Ik ben tevreden!

Spullen netjes omgeruild Super service

Altijd super !!!

Nette levering duidelijke webshop mooie collectie toppp service

Slecht

Ik kreeg de verkeerde maat toe gestuurd Gelukkig was de juiste maat nog ip voorraad Maar moest er wel weer voor terug na de winkel

Snelle verzending

Mooie kleding en snelle verzending

Verzorgd, snel en duidelijk

Fijne verzorgde en goede dienstverlening. Compliment!

Leuke kleding!

Snel geleverd en een leuke prijs voor de kwaliteit kleding

Vriendelijk

Weer fijn geholpen. Aardig en vriendelijk personeel. Ze zoeken met je mee als je dit aangeeft en nemen echt de tijd. Luisteren goed naar wat je wensen zijn. Altijd fijn om daar te komen

Super! Zoals altijd

Laatste bestelling was de volgende dag al meteen klaar voor op te halen. Super service!

Top, geen opmerkingen!

Makkelijk besteld, goed verpakt, snel geleverd!

Super snelle service!

De bestelling was snel binnen! Goede service!

Mooie kleding

Nette winkel, goede service en zeer klantvriendelijk

Online bestelling gedaan, door een fout in het voorraadsysteem was de broek helaas niet leverbaar. Ze hadden contact opgenomen, er was eventueel een alternatief wat ik kon bekijken, dit direct gedaan terwijl de vrouw wachtte. Deze broek was in eerste instantie duurder maar werd voor hetzelfde als de andere geleverd. Eventueel kon ik ook het geld terug ontvangen.

Mooie kleding goede en snelle service

Ruime keuze , en kleding is snel in huis geleverd

Mooie kleding, vriendelijk personeel

Mooie kleding, goede aanbieding en vriendelijke verkoopster.

Fijne webshop en snelle levering.

Bestel al jaren online kleding bij Ot en Sien en het is altijd goed. Prettige webshop, duidelijk en gemakkelijk. Bestelling ook altijd snel in huis.

Snelle verzending mooie merken

Mooie merken, snelle verzending, goede prijs!

Ik beveel deze winkel aan

Het personeel is super behulpzaam en heel vriendelijk. En qua kleding is er volop keus voor zowel jongens als meisjes.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop