Super goed!

Hele goede service, mooie kortingsactie en mooie producten

Zeer klantvriendelijk en goede service! Bestel altijd online en ik ken het winkelpand (nog) niet.

Super tevreden. Snelle reactie terug op mail. En keurig verpakte kleding. Hier gaan wij vaker bestellen.

Goed op de hoogte gehouden van alles, blije meisjes hier!

Bestelling was snel in huis. Bellen om te ruilen was geen enkel probleem en zo geregeld. Vriendelijk personeel! Ik kan Ot en Sien iedereen aanraden.

Super leuke dingen gekocht voor de kleinkinderen goede service

Mooie aanbieding snelle levering

Snel en alles geleverd

Goede producten

top winkel

echt hele goede service

Snelle levering, prima service en een groot aanbod aan kleren.

Super service!

Goede communicatie, blij met mijn kleren!

Aanrader

Fijn en snelle service

Super goede service

Super goede service en vriendelijke mensen!!

Top service en blije gezichten!!

De actie 5=2 is een super actie en mijn jongens zijn mega blij met hun nieuwe aanwinsten. Binnen 1 werkdag was mijn pakketje geleverd.. TOP!!

Goede aanbiedingen

Prima service, goede aanbiedingen, overzichtelijke site.

Servicegericht.

Snelle service, duidelijke communicatie. Kortom een plezierige winkel en webshop.

Top team

Wanneer er iets niet meer voorradig (online) is, nemen ze contact met je op en zorgen ze er samen, met de klant, voor dat er een oplossing komt. Ze doen niet moeilijk, top!

Goede, snelle service en levering

Een geweldig mooie actie bij Ot en Sien: verontschuldigingen voor de vertraagde leveringen, maar wij hadden het zondags besteld en dinsdagochtend was het er al! En de collectie: te leuke merken

Topmerken en topservice!

Altijd alles dik voor elkaar bij Ot en Sien! Al vaak besteld, nog nooit iets te klagen gehad.

Super goed, snel en zorgvuldig

Goede service, bestellen en snel in huis. Bon en retourformulier overzichtelijk en duidelijk.

Goede kwaliteit kleding, snelle levering.

Goede kwaliteit kleding, snelle levering.

Mooie kleding, snelle levering

Ik heb kleding in de sale besteld, werd netjes gecommuniceerd dat het door drukte wat langer kon duren maar het was er super snel.

Top!!

Super mooie kleding en een snelle levering

Super service

Super service. Had iets besteld maar bleek verkeerde maat in goede verpakking te zitten. Contact opgenomen en direct allemaal super geregeld en opgelost.

Snelle service en vriendelijk personeel

Het personeel in de winkel, staat altijd met een glimlach klaar om jou te helpen. En mocht je online bestellen heb je jou bestelling altijd snel in huis. Een kledingwinkel die mooie betaalbare kleding aanbied.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop