Goede service en snel bezorgt

Erg snel geleverd En goede service

Altijd mooie actie 5 halen 2 betalen snelle levering

Nieuwe winkel

De jongens afdeling zit in een nieuw nieuwe winkel, schuin tegenover de oude winkel. Er was veel ruimte in de jongens winkel, heel overzichtelijk! Maar de winkel is kaal, saai. Het leek meer een outlet winkel. Er was geen kassa, dus je moet met de kleding naar de oude winkel om af te rekenen. Er liep een jonge jongen rond en die hing de hele tijd aan de telefoon. Had geen oog voor de klanten! Ik vond het minder als andere jaren. Het is mij een beetje tegen gevallen. Misschien worden ze te groot en te onpersoonlijk. De kleren zijn leuk, leuke acties! Veel keus!

Je bestelling is er super snel en als er wat mee is dan regelen ze dat gelijk. Echt een aanrader om bij Ot en Sien wat te bestellen!

Levering was vlot binnen en alles (zoals gewoonlijk) in perfecte staat. De meiden zijn weer blij met hun mooie outfits!

Leuke webshop

Leuke kleding en het is al snel binnen

Duur en artikel niet zoals verwacht.

Bij de 4 halen 2 betalen verplichte afname 4 of 8 artikelen. Is een hoop gepuzzel. Uiteindelijk gelukt maar is de stuks prijs nogal de hoge kant helaas. 1 artikel viel in het echt tegen, zag er leuker uit dan op de foto. Het is de moeite niet om deze dan terug te brengen daar je dan je kortingen niet meer hebt ivm 4 halen 2 betalen! Lastige prijsactie voor online winkelen. Levering was snel en goed!

Bestellingsbon verkeerd terecht gekomen,kan de beste overkomen geen probleem. Gemaild en meteen de volgende dag binnen. Super!!

Retourneren eigen kosten en maten niet in te schatten

Voor 130 euro aan kleding besteld voor onze dochter nu hebben we geruild op eigen kosten. Eerste keer teruggestuurd voor 7,20 euro. Geruild voor andere shirts weer niet goed de mouwtjes veel te strak. Als ik nu weer terug moet sturen kost het me weer 7,20. Schandalig.

Goede snelle service

Top! Kleine beschadiging aan een ontvangen broek, kreeg meteen een nieuwe toegestuurd!! Heel fijn zo snel

Snelle en goede service

Heb overal gezocht naar een shirtje. Gelukkig nog te koop bij ot en Sien. Snelle verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Helpen super goed en vermaken ondertussen ook nog de kids tijdens het shoppen!

Mooie kleding, fijne medewerkers (altijd tijd voor je), leuke acties.

Altijd top geholpen en erg fijne service

Altijd vriendelijk en netjes geholpen service is echt top in deze winkel! Acht een aanrader kom er al jaren en bestel ook vaak online 9 van de 10 keer de volgende dag al in huis! Super!

Goede en snelle service (winkel en online)

Goede service, vriendelijke en vrolijke medewerkers, we komen er graag en leuk dat stoer en sjiek allebei te koop is. Goed werkende en gebruiksvriendelijke webshop sluit hierbij aan.

Super winkel

Wat een fijne en snelle service. Geweldig winkel zeker voor herhaling vatbaar om de kindjes weer volledig aan te kleden.

Snelle levering en kwaliteitproducten

Ons kleutertje voelt zich heerlijk in zijn nieuwe kleren! Hier gaan wij vaker bestellen.

Volgende dag al in huis. Goed verpakt.

Leuke mooie fatsoenlijke kleding! Goede service. Altijd blij met mijn aankopen. Kom er graag

Snel geleverd, leuke acties!

Zeer te vreden

Super fijne site snel geleverd super te vreden

Duidelijke makkelijke site met op zijn tijd erg goede aanbiedingen

Fijne klantenservice

Fijne klantenservice

Polo's voor de jongens besteld. 4 halen 2 betalen. Levering was super snel echt top!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop