Wederom super service

Wij komen altijd heel graag bij jullie in de winkel. Hier altijd heel goed geholpen en klantvriendelijk. Deze keer online bestelling geplaatst. Ook dit is perfect geregeld. Top.

Snelle service!

Bestelling was snel binnen en mooie kleding. Top!

Leuke kleding. De verzending was netjes en er zat een duidelijke bon bij de bestelling.

Super goed!

Fijne site, snelle levering en keurig verpakt.

goede service

Mooie winkel, leuke acties en de klantenservice lost het meteen goed op wanneer er iets niet goed is gegaan.

Goede en snelle service!

Goede, fijne webshop

Alle artikelen snel en goed ontvangen!

Prachtige kleren, snelle service , mooie actie!

Mooi!

Uitstekende service en mooie kwaliteit

Snelle levering, groot assortiment, mooie kwaliteit en pasvorm. Heel erg tevreden!

Super goede service!

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Netjes verpakt!

Wat een top service

Ik moest wat retourneren, het was heel snel weer in huis en mail contact ook zo snel en duidelijk, lieve mensen zeg

Snelle verzending en verzoek ingewilligd

Makkelijk bestellen uit leuk assortiment. Per abuis verkeerde maat besteld maar even een mail het was opgelost en wijziging kon nog worden doorgevoerd.

Leuke kleertjes!

Snel en makkelijk besteld

Snelle levering , mooie spullen

klasse

Ik werd afgelopen zaterdag vriendelijk geholpen door een leuke blonde jonge dame. Ik kom zeker terug. Groeten Patriek

goed. zorgvuldig en reageren snel op de mail.

De levering van het product was sneller dan ik had verwacht.

Vriendelijk maar opdringerig personeel

Vriendelijk en goed geholpen maar verkoopster was opdringerig en hield geen 1,5 meter

Goede levering volgens afspraak!

Snel geregeld

Goed verpakt snelle sirvice

Snelle correcte en mooie levering… wij bestellen nog

Top service van een topteam!!

We werden heel hartelijk ontvangen. Alle medewerkers waren zo leuk met mijn zoontje! Dan voel je je zo welkom!! Super bedankt

Leuke webwinkel en nette/snelle klantenservice

Jammer retourkosten voor eigen rekening ;).

Mooie kleding en snelle verzending

Mooie kleding en binnen 2 dagen binnen! Bedankt!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop