Goede en snelle service

Bestelling gedaan die snel en goed ingepakt geleverd werd.

Goede en snelle levering van een mooi produkt

Goed en snel

Super goed

Ondanks een drukke tijd met veel sale had ik mijn bestelling super snel binnen, fijn!

Snelle levering fijne communicatie

Snelle levering fijne communicatie. Mooi ingepakt.

Prima service, mooie kleding

Super service

Ik had iets besteld wat er wegens een fout toch niet was ze hebben me gelijk gebeld en gemaild om het op te lossen en wat ik wou

Hele fijne winkel zowel ìn de winkel als online.

Hele fijne winkel zowel ìn de winkel als online.

Snelle levering, goede kortingen, makkelijke site en prachtige kleding

Super fijne service

Snelle levering en leuke attentie erbij

Snelle goede service

Geweldig! Topservice

Ik bestel regelmatig. Als ik twijfel qua maat bel ik even naar de winkel voor advies. Super aardig, vriendelijke mensen. Hartstikke meedenkend altijd!

Snel, duidelijk, goede site!

Artikel bleek niet op voorraad maar perfect opgelost

Ik werd netjes gebeld toen een artikel dat ik besteld had niet op voorraad bleek. Ze boden mij meerdere oplossingen aan en ik ben naar tevredenheid geholpen.

Het is super om bij jullie te winkelen met de kleinkinderen.Heel fijn personeel.Kom met veel plezier naar Geldrop.

super tevreden goede service

ik bestel al een enige tijd kleding bij ot en sien super leuke mooie kleren voor een leuke prijs als er iets is helpen ze je altijd en ze zijn erg netjes met de service

Fijne ervaring, mooie kleding

Jasje ontvangen in 3 maten te klein (verkeerde gelabeld). Was in juiste maat niet meer op voorraad, is besteld bij leverancier en werd binnen een paar dagen nageleverd. Top!

Super coole outfits

Mijn zoon van 13 jaar is heel erg tevreden met zijn nieuwe setjes. Hij heeft ze gepast en van iedere outfit een filmpje gemaakt. Die filmpjes heeft hij mij toegestuurd omdat ik niet thuis was. Leuk hè!!

Snelle levering en aardig personeel

Snelle levering en aardig personeel

Zoals je mag verwachten!

Top winkel!

Winkel met een super leuke collectie en heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom er heel erg graag!

Super winkel, klantvriendelijk en goede service

Goede ervaringen

Mooie kleding en leuke aanbiedingen

Goeie service top!

Bestelling was er snel, retour ook snel geregeld

prima webshop en snelle service

makkelijk bestellen en snel bericht dat de bestelling klaar lag om op te halen in de winkel.

Super leuke kleding en top personeel.

Ik kom graag bij Ot en Sien shoppen voor mijn kinderen. Ze hebben leuke kleding, hele goeie kwaliteit. Personeel is vriendelijk en behulpzaam ook de service is goed. Top!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop