Snelle levering en allemaal mooie spullen ❤️

Prima, vandaag besteld en morgen in huis

Wij hadden een rok besteld deze was te groot. Deze zijn we in de winkel gaan ruilen. Zowel de site als de winkel heel klantvriendelijk. Alle drie mijn dochters hebben er goedkeuren slagen.

2 kinder jasjes voor een mooie prijs

Tja, mooi als je in de opruiming vast 2 kinder jasjes kan kopen voor a.s. najaar. De juiste maten waren er nog dus Guus en Tess gaan blij zijn met deze aankoop. Opa en oma ook want het was voor een mooi prijsje. bestellen, betalen en keurig thuis bezorgd.

Zeer snelle levering! Goede prijs.

Al voor de tweede keer mooie kleren besteld! Snelle levering en mooie kleren

Heel mooie kleren

Mooie kleren.

Ontzettende leuke kleding

Snelle levering, superleuke kleding en leuke acties! Overzichtelijke site!

Ontzettend klantvriendelijk

Klantvriendelijk, proactief, goede service

Fijn geholpen door Danny, altijd weer!

Vriendelijk, behulpzaam, snelle levering

Aan te raden!

Super service!

Super service, mooie kleding. Top winkel

Fantastische winkel

Fijne winkel. Zowel online als in de winkel. Als je hier niet slaagt, slaag je nergens. Kom hier graag met de klein kinderen.

Fijn en persoonlijk contact

Bestelling geplaatst, daarna telefonisch contact. Erg fijn!

Fijn mail contact en snel opgelost

Nette snelle levering

Super snel geleverd en alles correct.

Goede snelle levering

Hele fijne winkel. Mooie kleren. Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Maar zeker niet opdringerig. Ze denken goed met je mee en geven advies: staat de kleur mooi, moet het een maatje groter of kleiner

Leuke merken voor een leuke prijs!

Heb nu al een paar keer geweldige winterjassen voor hele leuke prijzen kunnen bemachtigen. Er is altijd voldoende keus in de maten en ook altijd wat ik tegen kom en denk dat wil ik hebben in de juiste maat kunnen scoren. Helemaal top dus. Ik heb jullie al bij een aantal bekenden gepromoot want ik kom zeker vaker online shoppen

Makkelijk bestellen en vlug in huis

Kon makkelijk bestellen en ze belden de volgende dag al dat ik mijn spullen kon komen ophalen.

Fijne winkel met een Super goede service.

Wij gaan graag shoppen voor onze meiden bij Ot en sien. Altijd een goed advies en goede service .Ook online bestellen is makkelijk en het pakketje was snel in huis. Wij blijven hier zeker terug komen .

Vriendelijk personeel, behulpzaam en geweldige kleding.

Kom je niet vaak meer tegen deze klantvriendelijkheid en service! Mooi assortiment. Veel succes en geluk met de 2e winkel.

Meer dan tevreden

Vandaag besteld is morgen in huis.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop