Super gave set

Stoere set van Retour voor het vormsel van onze zoon. Helemaal blij mee. En korting alsnog verrekend, heel fijn!

Snel, goed en voor een goede prijs!

Super ervaring; leuke kleren, snel verzonden en voor een heel leuk aantrekkelijk prijsje. Top!

Top site en winkel

Snelle levering en top service

Mooi setje ontvangen.

hele mooie collectie kinderkleding

heb een jas besteld binnen 2 dagen geleverd

Top!!

Snelle levering, mooi verpakt, heel blij mee!!

Slecht het bestelde en betaalde product was niet leverbaar.

Op vrijdagavond had ik een pak voor mijn zoontje besteld en betaald, hij was helemaal blij. En op zaterdagmiddag kreeg ik een telefoontje dat het pak in de winkel verkocht was. Mijn zoon was erg teleurgesteld. Ik heb wel netjes een paar dagen later het geld teruggestort gekregen.

Fijne service,klantvriendelijk.

Super goed

Vriendelijk personeel denkt graag mee Alltijd wel iets leuks te vinden

snelle levering prima verzorgd

in 1 woord prima

Helemaal top

Helemaal top

Super behulpzaam!

Zowel de dames en de heren in de winkel als van de webshop helpen mij en mijn 2 meiden altijd super enthousiast en met veel geduld.

Snelle levering en prachtige spullen

We zijn altijd tevreden met Ot en Sien!

We zijn altijd tevreden met Ot en Sien; in de winkel én in de webshop! Veel keuze, mooie merken en prima service!

Goeie service, snelle lecering

Gewoon top

Super persoonlijk!

Bij contact merk je hoe betrokken de medewerkers zijn. Nemen alle tijd en moeite. Altijd top!

Uitstekend!

Zeer net bedrijf wat z’n afspraken nakomt ! Er waren wat problemen met onze levering wat zeer netjes is opgelost! M’n complimenten en ik kom zeker weer terug!

Ik ben tevreden met jullie service hartelijke bedankt

Fijne winkel

Kunt er fijn winkelen met goed advies,

Fijne website, prima service!

Een bestelling gedaan en later netjes gebeld dat een artikel helaas niet meer voorradig was. Samen gekeken naar een alternatief artikel. Netjes afgehandeld, bestelling snel ontvangen!

Top winkel!

Super fijne winkel met alle keuze voor kinderkleding, in diverse prijsklasses. Blij dat we in Geldrop nog zo'n fijne en ruime winkel hebben.

Veel keus en snelle verzending!

Duidelijke site, snelle reactie terug. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam ook telefonisch!!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop