Goede en snelle service

De website is duidelijk en als je een vraag hebt word deze snel beantwoord. Netjes verpakt en snel binnen.

Altijd goed bij Ot en Sien

Heb altijd goede ervaring met Ot en Sien. Snelle levering en alles paste dus kindjes weer blij

Super snelle levering

Vrijdagmiddag besteld en zaterdag al in huis! Normaal ga ik altijd naar winkel maar sinds we afspraak moeten maken heb ik daar niet zo zin in! Dit is net zo makkelijk! Altijd netjes verpakt met instructies voor als het niet past en je het moet retourneren!

Uitstekende service

Makkelijke online besteld ,toen het binnen was werd ik vriendelijk gebeld dat mijn stelling klaar lag.ook nog een mail daarna gekregen dat mijn bestelling klaar ligt. Super vriendelijk personeel bij het op halen van mijn bestelling .

Prima service, netjes op tijd.

Alles kwam op tijd binnen. Mooie merken leuke kleding. Netjes op tijd geleverd.

Veel verkeerd geleverd dat is niet de eerste x

5 shirts besteld daarvan 2 volledige andere shirts binnen gekregen en nogmaals niet de eerste x dat het mis gaat. Schijnbaar is een hard groeiend bedrijf geen garantie dat het goed blijft gaan dat blijkt nu ook maar weer, helaas Succes in de toekomst maar weet niet of wij nog klant blijven.

snelle verzending

uitstekend!

Goed!

Altijd goed!

Toen ik mijn pakketje kon ophalen mocht ik ook gauw even een kijkje nemen in de nieuwe winkel. Je wordt fijn op de hoogte gesteld van je bestelling via een belletje en ik vind het erg fijn dat ze zo klant vriendelijk zijn!

Fijne webshop met mooie kleding voor mijn kids

Hele prettige en overzichtelijke webshop. Mooie nieuwe collecties van de beste merken maar ook vaak hele leuke aanbiedingen en extraatjes. Tot nu toe iedere keer heel goed geslacht voor mijn zoontje en dochtertje.

Droom winkel, fijn personeel, volop keus.

Ze hebben prachtige merken, een ruime mooiewinkel. Fijn personeel, en de website werkt goed.

Geweldig!

Al vaker besteld bij Ot en Sien en ga nog zeker vaker bestellen. Super goede service en snelle levering.

Altijd snelle service

Bestel regelmatig kleding via de webshop. Altijd snelle levering en natuurlijk hele mooie kleding!

Fijne snelle en vriendelijke service

Hele goede en snelle service! Had mijn bestelling meteen de volgende dag in huis. Zelfs 2x gehad dat een shirtje meteen kapot ging tijdens de 1e keer dragen. Dachten mee en kwamen steeds met een oplossing. Super vriendelijk personeel, heel tevreden!!

Snel en doeltreffend , goede service

Snel en doeltreffend , goede service

Makkelijk besteld, Goede service

Makkelijk besteld, helaas was een artikel niet beschikbaar. Maar hier werd netjes een alternatief voor geboden via de mail,

Goede service Breed assortiment Goede parkeergelegenheid Fijn personeel Mijn ideale kinderwinkel

Snelle levering. Ook snelle afhandeling met retour!

Zoals altijd goede service

We bestellen regelmatig bij Ot en Sien voor onze jongens. Kwaliteit is goed en ze hebben goede service. Wederom bedankt voor de snelle levering

Super goede service

Leuke vriendelijke mensen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, goede producten, leuke onverwachte extraatjes bij de bestelling

Leuke webshop

Leuke shop wel jammer dat ik 2 bestellingen na elkaar plaatste en daarna een mail stuur om verzendkosten te besparen om beide bestellingen als 1 pakket te versturen, deze mail niet optijd gelezen is. Daarom 2 losse pakketten op 1 dag binnen kreeg en 2x verzendkosten moest betalen. En jammer dat retourneren niet gratis is. Verder leuke shop en snelle verzending.

Top! Snelle service!

Heel tevreden over Ot en Sien, snelle levering, veel keuze en goede service! Prachtige collectie!

Snelle levering goede acties

Goede sale acties. Snelle levering