Fijne webwinkel

Goede kwaliteit, goede service

super

klant vrienden en goed geholpen

Goede snelle service

Click and collect werkt goed. Snelle service

Winkelmedewerkers zijn vriendelijk, goed assortiment en fijn in de buurt.

Over het algemeen tevreden. Fijne winkel met veel mogelijkheden. Goed geholpen. Een puntje van aandacht is acties een einddatum plaatsen. Nu ga je ervan uit van een actie gebruik te maken binnen twee weken maar kom je ******en uit.

Ot en Sien zelf top service

Bij de bestelling prima geholpen helaas het bezorgen is mis gegaan op een ander adres bezorgd veel moeite moeten doen om het te krijgen

Zeer goede service

Alles super!

Fijne site, snelle service, super kleding!

Snel geleverd. Prima product.

Snelle levering, goede communicatie per mail over bestelling. Kleding prima in orde.

Super service, mooie kleding, veel keus, en snelle bezorging!

Super adres voor het kopen van de kleding van onze prachtige dochter!

Erg blij met de truitjes voor de boys! Erg snel geleverd!

Goede kwaliteit kleding. Er was een trui onverhoopt toch niet meer op voorraad, maar dat is echt geweldig goed opgelost!

Leuke kleding en snelle levering, helemaal top!

Snel en volgens afspraak

Vriendelijke klantenservice en bestelling was snel klaar. Puntje van aandacht vond ik de verpakking. Leek zo uit het magazijn in een plastic 'envelop' gedaan.

Prima, snelle levering en zoals altijd, prima kwaliteit!

Succes kado!

Onze zoon is erg blij en trots op zijn nieuwe trui! En wij zijn erg blij met de goede service van Ot & Sien!

Snelle levering en leuke kleertjes.

Altijd tevreden over Ot en Sien.

Meestal koop ik de kleding voor mijn dames gewoon in de winkel omdat er een ontspannen sfeer heerst, goede service is en een breed aanbod. Ik vind het ook altijd fijn wanneer een winkel een spaarsysteem heeft. Het is toch een soort van waardering voor hun vaste klanten en het maakt ook dat ik hun eerder verkies boven een andere aanbieder. Maar nu met de lockdown dus wat nieuwe collectie laten verzenden en daar ben ik ook erg tevreden over. Snelle verzending, zoals het hoort. Ik heb ook veel respect voor de creatieve initiatieven nu tijdens de lockdown. Ze maakte veel gebruik van sociale media (met oa ‘aan-foto’s), bezorgde de kleding gratis thuis verkleed als kerstman, en zette veel leuke winacties in. Ga zo door!

Mooie kleertjes, goede kwaliteit!

Super blij met de kleertjes die ik heb bestelt. Mooie kwaliteit en snel bezorgd.

Goede service en mooie producten

Word netjes en snel bezorgd Ook mooie producten En klantvriendelijk

Geweldig snelle levering en n super mooi product

Helemaal goed en top geregeld

Top service, snelle levering

Contact gehad over een bepaald product, snelle reactie met hoe te bestellen. En de dag daarna had ik het al in huis!

goeie service en snel

jammer dat je moet pinnen maar verder alles netjes geregeld

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop