Geweldig mooi

Erg mooie en leuke kleding voor mijn zoon gekocht. Goede service ook.

Alles prima verlopen. Belde twee dgn geleden alleen de winkel om dingen wellicht tegen elkaar om te ruilen. Op t bandje werd verteld dat jullie er tot een bepaalde tijd waren om de telefoon op te nemen, maar namen helaas niet meer op, terwijl ik 20 min voor sluiting belde. Heb toen maar een nieuwe bestelling gedaan, en wacht nu gewoon op mijn terug betaling van mijn geretourneerde spullen. Komt vast goed.

Ik heb een kadobon besteld voor besteding in de winkel, ik had eigenlijk liever een kadobon gehad die zowel in de winkel als online te besteden was. Verder is alles goed gegaan. Geen verwijt maat een tip.

super goede service

Goede kwaliteit en goede service toppie

top service goed kwaliteit

top service goed kwaliteit

Goede service, ook bij omwisselen

Ik had 5 artikelen besteld waarvan 1 artikel te klein was. Terug gestuurd met het retour/omwisselformulier en dit is netjes verwisseld.

Nog steeds niks ontvangen

Een bestelling is snel geleverd, echter een ruiling heb ik nog altijd niet ontvangen. Dit is de eerste keer dat ik hier bestel dus heb geen idee of het voor de corona wel snel geregeld was.

Topservice en leuke merken

Leuke merken, snelle levering en mooie kleding!

Snelle levering. Er ontbrak een riem bij de bestelling. Maar dat werd meteen opgelost

Ik vind Ot en Sien super!

Website is overzichtelijk, collectie veelzijdig en bezorging top!

Afwachtend

Vreemde vraag. Ik heb precies één week geleden een bestelling geplaatst en nog geen afhaalbericht gekregen.

Goede service!

Mooie kleertjes en goede service!

klantvriendelijk

ze zijn altijd heel klantvriendelijk en behulpzaam.

Geweldige winkel

Top, aardige medewerkers en hele snelle levering. Wij komen graag bij ot en sien, maar online ook top!

Snel geleverd na bestelling en super mooie vesten conform de foto’s op de website. Zeker een aanrader!

Mijn dochter is weer helemaal blij met jullie spulletjes.

Zeer goede service, ook met retourneren

Heb zeer goede ervaring, snelle levering en kan altijd en snel retour!!!

Prima ervaring

Besteld en snel geleverd.

Snelle levering, mooi verpakt en leuke extra info!

Snelle levering, mooi verpakt en leuke extra info!

Uitstekend en snel bezorgd.

Prima verzorgd

Snelle ervaring

Snelle service , leuke geprijsd in de sale

Prima, verzorgd en tijdig geleverd.

Prima verzorgd en tijdig geleverd!

Geweldige en snelle service

Makkelijk bereikbaar. Meedenkend. Snelle service. Vriendelijk. Kortom. Meer dan tevreden

Super service en vriendelijk!!!!

Een super leuk team dat met alle enthousiasme klaar staat voor de klant!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop