Super snel verzonden

Snel geleverd en netjes verpakt. Duidelijke retour voorwaarden etc bijgevoegd

Wij zagen dat als je 10 artikelen besteld (bij de aktie 5 halen 2 betalen) de berekening niet de 5 goedkoopste en de 5 duurste artikelen bij elkaar zet. Daarom hebben we 2 bestellingen geplaatst met als gevolg dat we wel 2x bezorgkosten moesten betalen. Dat was dan wel weer jammer, maar nog steeds goedkoper dan de berekening bij de 10 artikelen. In de winkel zelf doen jullie wel de 5 goedkoopste en duurste bij elkaar, zodat je meer voordeel van je aankoop hebt. Levering zelf was snel en goed.

Hele snelle bezorging, mooie kleding, heel fijn!

Top geregeld

Voor mijn beide meiden kleding besteld. Er was al gemeld dat het druk was, maar zonder problemen had ik het een dag na bestellen keurig binnen. 2 hele blije meiden en een tevreden klant. Ik bestel zeker vaker bij jullie, want het assortiment is ook goed voor grote kindermaten (170/176/188)

Hartstikke goede service

Heel snel geleverd bedankt zeer tevreden

Super snelle service

Tegevaller

Mooie kleding. Vlot geleverd. Alleen 7,10 euro om t retour te sturen vond ik erg veel. Helaas voor mij n reden om af te haken een volgende keer.

Super snelle service

Online bestelling ging heel soepel, en een hele snelle verzending. TOP!

Ondanks de drukte super snel in huis

Altijd een mooie collectie en mooie aanbiedingen. Er word goed gecommuniceerd over je bestelling. En de kleding word goed verpakt verzonden. Ondanks dat er vooraf aangegeven werd dat door drukte de levertijd langer kon zijn had ik de kleding de volgende dag al in huis.

Heel snel en goed geleverd

Ik bestel sinds kort bij Ot en Sien, beide keren goede ervaringen, site is overzichtelijk en bestelling zo geplaatst.

Super snelle service.

TOP

Super service

Snelle service! Helemaal in deze bizarre corona tijd!

Duidelijke site..snelle levering! Happy kind happy mama!

Leuke artikelen, geweldige bezorging

Mooie kleding besteld, 2 dagen later persoonlijk bezorgd. Geweldig

Super service!

Mooie kleding, ruime keus, snelle reactie, snelle verzending (zelfs persoonlijke thuisbezorging) en super vriendelijke service bij het omruilen. Top!! Ik hoop dat jullie weer snel open mogen.

Super!!

Mooie kleding van goede kwaliteit en ook nog een super aanbieding. De kleding werd ook nog in een leuke tas bezorgd.

Fijne service

Super service en mooie kleding

Super service en mooie kleding

super broek

wij hebben eindelijke een broek gevonden die mooi zit bij mijn dochter dus heel tevreden

Leuke collectie

Leuke collectie! Leuke actie 5 halen 2 betalen!

Super fijne winkel

goede service, denken graag mee. Leuke kleding

Hele goede snelle en vooral vriendelijke service, ook met de 5 halen 2 betalen actie!

Prima snelle levering. Alleen wist ik niet dat ze kwamen.

Fijne actie en snelle levering

Goede jortingsactie met 5=2 maak hier graag gebruik van. Ondanks drukte toch snelle levering door ot en sien zelf bezorgd!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop