Snelle levering en kleding voldoet aan de afbeelding.

Leuke collectie, duidelijke website. Ik verwachtte het pakketje per post maar er kwam een leuke, vriendelijke jongeman die het persoonlijk kwam bezorgen. Ik was aangenaam verrast!

Goede service zelfs in de coronatijd.

Super goede service!!

Super vriendelijk en fijne service!

Al meerdere keren online besteld, prima service, netjes verpakt, snel en inclusief kassabon/kassauitdraai. Ze hebben altijd leuke aanbiedingen/acties en leveren mooie kleding met een groot assortiment.

Snel, super kwaliteit en mooie prijzen!

Geweldig om ook nu (midden in de lockdown) binnen een dag je super deals binnen te krijgen, echt een aanrader!

Mooie aanbieding, mooie actie met de kadobon van 20,-. Snelle service. Super producten..

Snelle bezorging leuke attentie er is moeite voor gedaan. Ook als ik in de winkel ben altijd vriendelijk niet opdringerig. Je kunt gewoon binnen lopen en je orienteren zonder een vervelend gevoel te krijgen als je eens niets koopt. Toppie

Altijd goed bij Ot en Sien

Ga graag naar de winkel en net sale bestel ik online. Altijd super vriendelijk. Goed advies. En nu tijdens corona turbo bezorging binnen de straal van 25KM. Helema top. Hopelijk snel weer naar de winkel want de zomer collectie wil ik liever live zien in de winkel

Fijne webshop

Over het algemeen tevreden. Fijne webshop, makkelijk zoeken/vinden. Wel jammer dat ze nog steeds niks aantrekkelijks hebben geregeld qua verzendkosten. Vanaf een bepaald bedrag gratis verzenden of verzendkosten afkopen zou fijn zijn. Ik bestel er vaak niet omdat ik dan weer met die stomme verzendkosten zit. Niet meer van deze tijd vind ik.

Snelle levering en leuke acties

Erg snelle levering en leuke interessante acties

Een dagje later mijn bestelling in huis. Persoonlijk gebracht. Mooi ingepakt. Kleding prima kwaliteit.

Alles netjes verpakt, fijne afhandeling en snel in huis. Hele fijne webshop, waar ik vaker kleren bestel.

Je wordt altijd even vriendelijk geholpen. Ook in deze vervelende tijd is de service top.

Super acties en een geweldige service. Leuke tas cadeau en voor de kinderen een lekkere attentie!

Snelle levering en goede en snelle service bij retournering

Snelle levering en goede en snelle service bij retournering

Snelle service en geeft toch een persoonlijke twist dat ze zelf bezorgen.. top

Dezelfde dag nog bezorgd.Het adres waar het bezorgt moest worden ,heeft een wekneemster het in de avond meteen persoonlijk bezorgd.Erg tevreden.

Super service en snel geleverd. Blij met de kleding!

Super service en snel geleverd. Blij met de kleding!

Uitstekend!

Ik bestel heel vaak via ot en Sien aangezien we een een eiige tweeling hebben en er vaak in winkels geen 2 dezelfde maten zijn. Altijd super tevreden en super goede service!

Goede service... ook als je je spullen retour moet doen.

Top team Super goede service Snelle levering!

Uitstekend! Zowel service als levering!

Savonds besteld en de volgende dag al geleverd. De kleertjes zijn van super kwaliteit! We zijn er erg blij mee:)

Geweldig. Goede snelle service

Goede snelle service. Helemaal top. Mooi kraamkadootje gescoord. En 2 mooie broeken voor mijn zoontje.

Product zoals omschreven

Langstraat 6-8