Nette levering

Nette snelle levering

Duidelijke webshop, snelle levering, artikelen zijn van zeer goede kwaliteit.

Leuke kleertjes en snelle levering

Leuke kleertjes en snel geleverd

Snelle verzending en goede service

Fijne service, snelle verzending.

Mooie pyama snel geregeld in de juiste maat!

Kinderpyama van Feetje voor ons kleinkind besteld, nadat ik eerder een slechte ervaring had met een andere web-winkel. Kreeg gewoon een andere maat. Nu was het nestjes en snel geregeld.

Chapeau, wat een service!

Online in deze coronatijd twee lieve baby setjes bestelt voor kraamcadeautje. Gaat de voordeurbel, wordt mijn bestelling toch persoonlijke aan huis bezorgd in een super mooie tas van Ot & Sien! Wat een lief gebaar en wat een service!

Super tevreden

Heel tevreden, snelle levering!

Vlotte en goede service ondanks Corona tijd waar t voor jullie en de post ook druk is.

Fijn geholpen.

Super snelle levering en zoals altijd leuke goede kleding

Goede en snelle service

Goed product. Snel geleverd

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst is het netjes aan de deur bezorgd. Prima!!!

Prima service!

Kleding besteld voor mijn kleinzoon en in de Coronatijd werd dit persoonlijk door Ot en Sien bezorgd in een mooie Ot en Sientas.

Telefonisch goed geholpen bij uitzoeken juiste maat. Bestelling werd ook snel verzonden.

Super service!

Meerdere keren besteld en ook in winkel meerdere keren geweest. Nu in de coronatijd hebben ze het super snel persoonlijk thuis bezorgd! Super service en super winkel!

Mijn pakketje was kwijt geraakt bij post nl. Na paar keer mailen en even wachten. Hebben ze een andere opgestuurd deze was er de volgende dag al!

Dikke 5 sterren verdiend

Tijdens de lockdown voor de eerste keer gekocht bij ot en sien. Een erg fijne ervaring. Een paar dagen later direct nog ‘n bestelling geplaatst. Website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De bestelde kleding werd heel snel (persoonlijk, dus niet via bezorgdiensten !) bezorgd. Is toch net dat stapje extra, als je ‘t mij vraagt. Kleding was verder netjes verpakt en zat in een mooie (herbruikbare) tas. Aan de kassabon een duidelijk retourformulier vastgehecht. Al met al... dik voor elkaar! Straalt professionaliteit uit. Ot en Sien is voor mij een “blijvertje”. Na de lockdown ga ik ook zeker de winkel bezoeken. Dermate positief, dat ik de moeite graag nam om een uitgebreide review te schrijven. Ga zo door!

Goede service, ook met vragen over pasmaten word je goed geholpen! Gaan we zeker vaker bestellen.

Goede orde

Was ondanks de drukke tijd van corona toch de volgende dag binnen. Alleen kreeg ik geen bevestiging binnen dat was een minpunt. Verder was het goed

Een duidelijke goede website, waar je top producten kan bestellen, met goede aanbiedingen en top dat jullie zo snel thuis bezorgen.

Vrijdag avond besteld en zaterdag middag in huis. Super leuke kleren!

Super actie 4=2

Super nette service! Snelle levering en mooie kleding! En de actie 4 halen 2 betalen is helemaal top!!

Netjes op tijd en correct, niks op de artikelen aan te merken.Top.

Mijn ervaring is, heb voor de eerste keer kleding besteld en alles was naar behoren . Netjes afgeleverd enzovoort, prima.

Goede en fijne service fijne winkel vriendelijk personeel

Snelle levering ziet er goed uit

Snelle levering ziet er goed uit