Geweldig en top service

Besteld en supersnel bezorgt top winkel

Mooie grote collectie. Vriendelijke medewerkers en snel verzonden! Top service dat het nu ook werd thuisgebracht

Goede snelle levering, product voldoet aan verwachting. Kwaliteit prijs verhouding is ook goed

Super service en geweldig leuke setjes!

Voor beide dochters een superstoer setje gekocht, wat ook nog aan huis werd bezorg inclusief handige tas en heerlijke spekjes!

Leuke kleding snelle levering

Ik heb een flinke stapel leuke kleding besteld voor mijn kids. Enige nadeel vind ik de verzendkosten. Ik heb voor bijna €200,- aan kleding besteld en had de bestelling bijna geannuleerd ivm de verzendkosten.

Leur kleding en snelle levering. Alleen jammer dat je niet gratis kan retourneren

Tevreden over service en communicatie!!

Ik word er altijd blij van als je iets besteld wat kwaliteit is en als er iets tegen zit dat er dan persoonlijk contact wordt opgenomen om te overleggen over mogelijkheden. Ook de levering van mijn bestelling werd persoonlijk afgegeven (ivm coronatijd en levering binnen afstand) Tevreden over Ot en Sien. Ik heb 1 zoon van 2 en 1 van 12 en voor beide jongens keuze genoeg met de steeds leuke collecties.

Goede snelle service

Een hele goede en snelle service

Mooi kleding en super service

Ot en Sien heeft mooie kleding met mooie aanbiedingen. Mijn bestellingen zijn altijd snel bezorgd en ook een retouraanvraag is zo geregeld. Het is nu nog even afwachten op de terugbetaling, maar ook dat komt vast helemaal goed!

Goede prijs kwaliteit, snelle levering

Fijne website Snelle levering Goede prijs kwaliteit Leuke merken

Top!!

Super blij met mijn aankoop maar ook met de mega snelle bezorgservice

Mooi kleding goede service

Super snelle service en gave kleding!

Top klantenservice en prachtige kleding

Fijne en snelle klantenservice. Altijd even klantvriendelijk.

Super service!

Altijd mooie merkkleding bij Ot & Sien. Nu met de lockdown de volgende dag persoonlijk bezorgd door de Sienta. Super leuk!

Goede service, snelle verzending

Een artikel kwam niet door de ballotagecommissie ;-), na telefonisch overleg een ander mooi artikel kunnen reserveren ter omruiling.

super

Ik had online besteld,en binnen een paar dagen was het al binnen en alles netjes ingepakt. Er zat zelfs wat lekkers in de tas voor onze dochter

Leuke aanbiedingen, leuke merkjes, snelle levering

Ik bestel graag bij Ot en Sien, Ze hebben mooie babykleding. Snelle levering goede service.

Fijne site, leuke kleren!

Handige site, veel keus en leuke acties!

Super leuke winkel met top service!

Ot en sien, een winkel waar ik niet met lege handen naar buiten kán gaan ;) Een leuke winkel met top collectie, geweldig personeel en een super service!

Super fijn

Prettig met bestellen snel geleverd en goede service

Super snelle service! Echt top!

4 artikelen besteld van de actie 4 halen 2 betalen. Een artikel was anders dan verwacht, dus een mail gestuurd met de vraag of het artikel geruild kon worden voor een ander artikel. Dit was mogelijk en het artikel werd gereserveerd. Gisterochtend het artikel, dat retour mocht, bij de winkel afgegeven en ‘s middags werd het andere artikel al thuis bezorgd! Echt super snelle service!

Super bezorgservice

Mijn bestelling werd heel snel thuis bezorgd. Super dat jullie dit zelf doen nu PostNL zoveel vertraging heeft. En zelfs aan de spekjes voor de kids was gedacht!

Goede service Snelle levering

Ondanks de corona maatregelen, Toch leuke kleding kunnen bestellen die ook nog eens gratis bezorgd werd. (We wonen binnen een straal van 25km) Top geregeld.

Fantastische service

Product was uitverkocht maar als nog hebben ze ervoor gezorgd dat het via de leverancier bezorgd is. Topservice en super vriendelijke mensen van Ot en Sien

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop