Super snelle service

Online bestelling ging heel soepel, en een hele snelle verzending. TOP!

Ondanks de drukte super snel in huis

Altijd een mooie collectie en mooie aanbiedingen. Er word goed gecommuniceerd over je bestelling. En de kleding word goed verpakt verzonden. Ondanks dat er vooraf aangegeven werd dat door drukte de levertijd langer kon zijn had ik de kleding de volgende dag al in huis.

Heel snel en goed geleverd

Ik bestel sinds kort bij Ot en Sien, beide keren goede ervaringen, site is overzichtelijk en bestelling zo geplaatst.

Super snelle service.

TOP

Super service

Snelle service! Helemaal in deze bizarre corona tijd!

Duidelijke site..snelle levering! Happy kind happy mama!

Leuke artikelen, geweldige bezorging

Mooie kleding besteld, 2 dagen later persoonlijk bezorgd. Geweldig

Super service!

Mooie kleding, ruime keus, snelle reactie, snelle verzending (zelfs persoonlijke thuisbezorging) en super vriendelijke service bij het omruilen. Top!! Ik hoop dat jullie weer snel open mogen.

Super!!

Mooie kleding van goede kwaliteit en ook nog een super aanbieding. De kleding werd ook nog in een leuke tas bezorgd.

Fijne service

Super service en mooie kleding

Super service en mooie kleding

super broek

wij hebben eindelijke een broek gevonden die mooi zit bij mijn dochter dus heel tevreden

Leuke collectie

Leuke collectie! Leuke actie 5 halen 2 betalen!

Super fijne winkel

goede service, denken graag mee. Leuke kleding

Hele goede snelle en vooral vriendelijke service, ook met de 5 halen 2 betalen actie!

Prima snelle levering. Alleen wist ik niet dat ze kwamen.

Fijne actie en snelle levering

Goede jortingsactie met 5=2 maak hier graag gebruik van. Ondanks drukte toch snelle levering door ot en sien zelf bezorgd!

Top service en kwaliteit!

Kleding online besteld binnen paar dagen stond er een tas achter het poortje. Super bedankt!

Zeer prettig

Online shoppen was zeer gemakkelijk en de persoonlijke bezorging maakte de fijne ervaring af!

Mooie kleding

Mooie kleding, vriendelijk te woord gestaan toen ik contact zocht met klantenservice

Super service en mooie merken

Snelle en goede customer service! En snelle levering met een persoonlijke touch! Zeker in deze tijden! Erg flexibel.

Snel geleverd en goede kwaliteit kleding

Snel geleverd en goede kwaliteit kleding.

Super, bestelling persoonlijk thuis bezorgd!

Snelle levering, mooie kleding

Fijne service,snelle bezorging

Fijne bezorging en site. Alleen was 1 item in de verkeerde maat maar dat werd snel opgelost en omgeruild,hele fijne service, aanrader om vaker te bestellen

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop