Goed!

Prima service, vlotte levering en leuke kleren!

Kleren van goede kwaliteit, super snel geleverd door de kerstman

Overzichtelijke site en goede service

Mooi bezorgd in fijne tas en apart ingepakt. Goede service

Goede service, altijd behulpzaam!!

Ruim assortiment en heel behulpzaam. En wat een super goede service dat voor kerst de kleding zelfs persoonlijk bezorgd werd door kerstmannen

Klantvriendelijke en goede/snelle service!!

Goede acties, vriendelijke service en snelle levering.

Snelle levering, goede kwaliteit...en erg leuke en originele bezorging. Top!!

Fijn snel ontvangen mooie kwaliteit

Super mega winkel

Snelle verzending,netjes geleverd alleen jammer dat er nog verzendkosten komen aangezien we een behoorlijk veel hadden besteld.maar verder top winkel

Top service!!

Fijne winkel en goede service

Mijn ervaring was super goed , Goede service , snelle levering en goede kwaliteit kleding

Snelle levering .. goede kwaliteit kleding

Goed!

Duidelijke website, snelle persoonlijke levering.

Snelle levering goede prijs

Aardige bezorger

Snel,goed, fantastisch,hele goede service!!!!

Fijne winkel!

Mooi assortiment en snel geleverd!

3 name it broeken besteld, die zijn altijd goed. Maar bij Ot en Sien nu ook nog eens super goedkoop! Snelle levering, aan de deur en dat terwijl wij 22 km van Geldrop vandaan wonen. Super service!

Snelle, nette levering ondanks de nodige ellende wat er op dit moment heerst

Balen

1 week geleden bestelling gedaan door de drukte nog niet binnen helaas.

Super goede service

Heb spijkerbroeken besteld 1 van de broeken was niet op voorraad. Netjes een mail om te vragen of ik de andere broeken geleverd wilde hebben of dat ik wilde wachten op de broek die niet op voorraad was. Gekozen om de andere broeken alvast te laten leveren. Dit is ook netjes gedaan en 2 dagen later de niet te leveren broeken ook bezorgd. Super nette service. Dankjulliewel.

Compleet Door de feestdagen wat later dan normaal bezorgd, maar dat is begrijpelijk.

Prima service!

Snelle levering en veel tussentijdse communicatie over het pakket en de levering.

Snel geleverd en een goede prijs

Goede service!

Snel Verzonden! Fijne korting!

Top ervaring, ik ga zeker vaker bij jullie bestellen!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop