Snelle levering met geweldige services.

Geen, producten (nog) niet ontvangen

Producten na 1 week nog niet ontvangen. We wachten nog even af, helaas.

Goede service en levering!

De bestelling online gedaan. De trui was mooi verpakt en op tijd bezorgd.

Uitstekende service

Zeer tevreden over de levering en net zoals altijd ook over de bestelde kleding

Super personeel en ruime keuze uit mooie kleding.

Zelfs in drukke tijden alles netjes bezorgd!!

Ondanks de drukte alles op 24 dec nog vlak voor de kerstdagen nog persoonlijk thuis bezorgd door de kerstman himself!!

Geweldig!!

Erg goede service met bezorging aan huis!

Ondanks dat de winkel dicht is, een erg fijne ervaring met deze winkel. Was mijn eerste aankoop hier. Het werd persoonlijk, gratis, aan de deur afgeleverd!

Goede service , prima kleding.

Online laat in de avond besteld en de volgende ochtend al aan huis bezorgd. Door de kerstman met wat lekkers voor de kinderen. Net dat beetje extra maakt de service top!

Super kleding, super service, kortom, super tevreden!

Ik ben uiterst tevreden! De service, de kleding, het contact! Vooral de drukte rondom kerst, echt fantastisch hoe jullie dit hebben aangepakt! Ik heb het al eerder gezegd, jullie verdienen allemaal een veer in je.... GE-WEL-DIG!

Geweldige klantenservice

Bij mijn eerste bestelling ging er helaas wat mis. Ik had wel een prijskaartje maar mistte de bijbehorende broek. Een hele lieve mevrouw stond mij te woord en de broek zou zsm nagestuurd worden. Nog geen 24 uur later had ik hem al in mijn handen! Kortom; Geweldig!

Online bestelling geplaatst en dezelfde dAg nog bezorgd. Heerlijk chillpak van Only.

Superleuk met de kerstman als bezorger!

Slaag hier altijd

Top winkel met top service

Super service!!!

Super service!!! Dank jullie wel!

Prima service!

Super bezorgservice!

Snelle reactie bij vragen en snelle verzending. Jammer dat de winkel momenteel gesloten is door Corona (overmacht) maar prima opgelost zo.

Super service en ook zo snel in huis!

Ondanks de drukke tijd voor jullie met alle online bestellingen had ik mn pakketje de volgende dag al in huis! Daardoor konden onze jongens met kerst nog extra shinen in kleren van jullie. GEWELDIG!

Super snelle en leuke bezorging

Heel leuk dat er een kerstman de spulletjes kwam brengen !!

Super leuke winkel!

Ik koop vaak kleding bij Ot en Sien, een leuke winkel met heel veel keuze en veel verschillende soorten merken en bijbehorende prijzen. Ook een erg leuke actie dat ze nu de kleding gratis kwamen brengen.

Snelle levering, mooie kleren, duidelijk retour formulier, al had ik die niet nodig.

Super vriendelijk en snel

Snelle levering en mooie kleding!

Snelle levering en mooie kleding! Leuke sales prijzen ook.

Mooi aanbod van merken en goede service

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop