Over het algemeen ben ik zeer tevreden over ot en sien. Was een top service hebben ze geleverd in de coronatijd! Persoonlijk pakketjes bezorgen, beter kon gewoon niet. Fijne winkel met heel veel keuze aan kleding, vriendelijk personeel. Jammer als je kind een maatje meer heeft niet mooi genoeg word gezien om op hun facebook site te komen. ( Wat wel beloofd was aan het kindje) daar zouden jullie wat mij betreft nog wat in kunnen verbeteren. Want zeg eens eerlijk, iedereen is toch mooi op welke manier dan ook, dik, dun, gehandicapt, kaal ga zo maar door.
Super snelle levering zo voor de kerstdagen
Top winkel, geen verdere uitleg nodig. Ga zo door! Wij komen graag bij jullie
Snel en makkelijk . overzichtelijk website
Online besteld. Snelle levering ondanks de drukke periode.
Ik heb op 23 december een bestelling geplaatst en was er vanuit gegaan dat deze na de kerstdagen bezorgd zou worden. Dit was echter niet het geval , want op 24 december stond er een enthousiaste, vriendelijke medewerker van Ot en Sien aan de deur met de bestelling.
Snel verzonden! Uitgebreid assortiment
Lockdown .. erg vervelend!! Maar Ot en Sien heeft een super leuke oplossing gevonden! Bezorging dmv kerstmannen om zo toch een leuke kerstoutfit te scoren voor de kindjes !! Top top top!!! En zelfs de spekjes zijn ze niet vergeten! Topperss ga zo door!!!
Beste Kirsten Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Wij doen ons best om ook in deze bizarre tijd een leuke verassing te kunnen bieden:) Heel veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
Ik kom al jaren bij Ot en Sien. Super fijn winkel, ontzettend veel keus, voldoende voorraad en iedere maat aanwezig.
Beste Lisa Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Wij zijn blij om te horen dat je al jaren met plezier bij ons shopt! graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
Duidelijke site Vorige keer goed geholpen ik de winkel maar nu dus online geshopt ivm sluiting winkels
Beste Marianne, Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Wij hopen dat wij 19 januari weer open kunnen zodat je ook weer bij ons in de winkel kan komen shoppen. Super fijn om te horen dat je ook online bent geslaagd. Heel veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
Vaker besteld. Altijd goed en netjes verzonden.
Beste Esther Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Wat fijn om te horen dat je al vaker bij ons hebt besteld:)Heel veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
S'morgens besteld en s'middags al binnen, SUPER!!!
Beste Roswitha Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Wij doen ons best om ook in deze bizarre tijd de bestellingen snel te kunnen bezorgen:) Heel veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
Leuke merkkleding en ook voor jongens met smalle heupen fijne broeken.
Beste Jose Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Wij bieden een groot merkenpakket aan waardoor er voor elke pasvorm wat moois tussen zit. Heel veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
Mooie producten en snelle bezorgtijden
Beste Dorthy, Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Heel veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
Besteld en de volgende dag in huis. Netjes gebracht in een Ot en Sien tas! Alle kleding zat netjes in de tas en waren nog ingepakt. Echt top service. Zeker met deze drukte rond de kerstdagen. Tot de volgende keer. Hopelijk gewoon gezellig weer in de winkel.
Beste Dominique Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Wij hopen ook snel weer open te kunnen met de winkel zodat wij jullie allemaal weer in levende lijven kunnen adviseren:) Heel veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
Snelle en goede service en super lieve personeelsleden! Toppers!
Beste Inge Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Wij gaan er helemaal van blozen! Heel veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
Zoals altijd, soepel bestelproces. Makkelijk contact met de klantenservice. Snelle reactie. Levering na betaling, aan huis in degelijke tas. Wederom een feestje :-)!
Beste Linda Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Wij houden van tevreden klanten en feestjes;) Heel veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
Zo leuk dat de “kerstman” het pakketje een dag later al kwam brengen, zo leuk gedaan! Trui is ook echt perfect.
Beste Ingrid Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Wij doen ons best om ook in deze bizarre tijd een leuke verassing te kunnen bieden:) De kerstman kwam als geroepen! Heel veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
Bestellen gaat online gemakkelijk en snel. Als je naar de winkel gaat kriig je echt goed advies en ze hebben veel op voorraad. Deze keer dus toch online besteld vanwege de winkelsluiting. Werd gewoon door de eigen bezorgservice gebracht! Er stond ineens een kerstman voor de deur. Alles nog mooi op tijd voor kerst. Super!
Beste Petra Wij zijn blij om te horen dat je online ook hebt kunnen slagen bij ons:) Wij doen ons best om ook in deze bizarre tijd een leuke verassing te kunnen bieden:) Heel veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
Fijne service in de Corona tijd. In de avond besteld, de volgende dag een gezellige kerstman aan de deur maar een paar top broekjes!!
Beste Hilde Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Heel veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
Snelle levering en super aardig personeel.
Beste Pleuni Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Heel veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
De winkel werd gesloten door lockdown maatregelen. Jullie lieten het er niet bij zitten en gingen op een super orginele manier bezorgen! Geweldige creativiteit.. ook in de winkel kom ik graag met de kinderen! Top service..
Beste Arianne Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Wij doen ons best om ook in deze bizarre tijd een leuke verassing te kunnen bieden:) Hopelijk tot snel weer in de winkel! Heel veel plezier van je aankopen. Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
Super snelle levering
Beste Bertina Dankjewel voor je beoordeling:) Heel veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
Pakje dezelfde dag nog thuisbezorgd. Top!!
Beste Rianne, Dankjewel voor je beoordeling:) Heel veel plezier ervan! Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien
Dinsdagavond voor kerst mijn bestelling geplaatst en op woensdag persoonlijk door de Sinta Claus afgeleverd, alleen jammer dat ik zelf net niet aanwezig was op dat moment. Mijn kleinkinderen waren blij met de kleding, die ze op kerstavond hebben gekregen.
Beste Claudia, Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Mochten wij in de toekomst weer bezorgen met een leuk thema dan hopen wij dat je tuis bent:) Heel veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer:) Fijne jaarwisseling! Liefs Team Ot en Sien