Nette en snelle levering

Groot assortiment, snelle levering

Leuk setje gekocht van Feetje voor mijn dochter. Heel netjes binnen 2 dagen bezorgd door een van de dames van Ot en Sien. Superservice in een vreemde tijd, nu de winkels gedeeltelijk gesloten zijn.

Geweldig! Leuk die bezorging door de kerstman.

Onze bestelling werd door een super enthousiaste kerstman bezorgd! Echt heel leuk. De jas was perfect en de mijn dochter was super blij met de jurk!

Super service

Nadat ik perongeluk iets verkeerds had aangeven in bij het verzenden, is dit meteen aangepast en had mijn bestelling de volgende dag al in huis!!

Super goed en snel!

Het paketje kwam ondanks de drukke tijd super snel aan.

Besteld op 22 december savonds en 24 dec door de kerstman bezorgd super leuk voor de kids.

Snelle levering en goede prijs

Bestelling werd snel geleverd. En de prijs was goedkoper dan andere sites. Ga ik zeker nog eens bestellen

Snelle levering ondanks de drukte van de feestdagen

Wat waren ik en onze kinderen verrast toen de deurbel ging en ineens de kerstman er stond om jullie pakketje wat ik besteld had zo persoonlijk te komen brengen helemaal in sfeer.

Super goed

Snelle service, top!!

Super goed

super ervaring super snel en goede levering

Ondanks de tegenslag vol gas er tegenaan gegaan! Snelle levering, snel en vriendelijk klantencontact via de e-mail.

Super service

Heel erg leuke en mooie stevige kleding . I love it !

Pakketje thuis bezorgd voor de feestdagen door de kerstman! Super..

Geweldige service

Goede en snelle levering

Wauw!

Zo snel bezorgd en dan ook nog door de kerstman!

super snelle levering en goede kwaliteit

werd heel snel geleverd! Erg goede service mooie kwaliteit van de spullen, netjes verpakt.

Geweldig!

Top vandaag besteld morgen in huis ondanks de drukte van de feestdagen!!

Geweldig!

Super snelle bezorging in de drukke tijd van de feestdagen, en ook nog eens super leuk als kerstman!

Fijn dat ze toch leveren in een rap tempo in kerstman tenue

geweldig

super snelle levering

Goede service, snelle levering

Altijd leuke aanbiedingen, goeden kwaliteit kleding, en snelle levering ondanks de feestdagen binnen twee dagen in huis.

Super snelle nette levering met een leuk kaartje erbij !

Geweldige service!

Top!!

Super service! bestelling lekker snel aan huis geleverd

Toppers!!

Er waren 2 artikelen vergeten en werden de dag erna gewoon bij de deur thuis afgegeven door de kerstman!! Geweldig hoor!!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop