Altijd goede service!

Goede service, altijd goede ervaring!

Super service!

Veruit de beste webshop voor kinderkleding die ik ken!

Prima ervaring snelle levering

Goede producten en snelle levering

Topservice

Snelle service, mooie aanbiedingen, goed materiaal.

Makkelijk populaire kleding bestellen

Fijn geholpen met ruilen!

Super site om iets op te zoeken, fijne levering en ook de retourzendingen gaan goed en vlot

Ga ik vaker doen

Dit was de eerste keer dat ik iets besteld heb ik doe dat anders nooit maar het is goed gegaan en het werd netjes op tijd geleverd dank daar voor .

Super tevreden

Weer helemaal tevreden en snelle levering zelfs in deze drukke dagen.

Super fijne winkel met goed personeel!

Super veel moois voor je kids!!

Toen het pakketje zoek bleek uitstekend geholpen en geïnformeerd. Gelukkig is het uiteindelijk toch terecht gekomen!

Helemaal prima

Vriendelijk personeel

Betrouwbaar

Snelle levering, goed verpakt, mooie kwaliteit.

Super blij mee

Bestelling geplaatst en dezelfde dag nog bericht dat het klaar lag.

Duidelijk website, goede prijs kwaliteit verhouding, en snelle service.

Goede service en snelle bezorging

Werd goed op de hoogte gehouden van mijn pakketje dat het verzonden was etc. En ondanks dat het rond Black Friday was had ik mijn pakketje de volgende dag al binnen

Paar dingen misgegaan maar inmiddels gecorrigeerd en snel gereageerd op klacht

Vier (prijzige) jassen met gegarandeerde creditcard betaling online besteld. Eerst een mail dat de blauwe jas er toch niet bleek te zijn: of ik deze evt in zwart wilde of geld retour. Gekozen voor geld retour. Volgende dag in de winkel bestelling eerst onvindbaar. Toch doos met 3 jassen gevonden, waar een blauwe jas los bovenop lag??? Deze bleek van iemand anders te zijn. Ik moest tekenen voor ontvangst van de andere 3. Voelde niet kloppend, maar goed. Zoon heeft dezelfde avond een keuze kunnen maken en dag later 2 jassen teruggebracht. Rekening creditcard was kort daarop gecrediteerd, maar voor de 'niet aanwezige' blauwe jas heb ik opnieuw contact op moeten nemen. Inmiddels ook weer rechtgezet. Door het team is steeds wel heel snel gereageerd. Met de jas zijn we wel blij, kenden we al van oudere zoon en is superkwaliteit en model. Ik kwam al jaren 1 of 2x per jaar in de winkel. Nu zitten ze allebei in de (jong) volwassen maten.... maar wie weet kunnen we nog net wat vinden af en toe. Zoals deze mooie jas!

Goede keus en snel geleverd!

Eindelijk de black bananas hoodies in de juiste maten kunnen vinden bij Ot en Sien. Lekker snel geleverd dus meer dan tevreden!

Topservice!

Kleding snel bezorgd en uitstekende klantenservice

Geweldig goed

Ik kan geen minpunt opnoemen. Bestelling is altijd netjes optijd, makkelijk te bestellen via de website. Is er iets fout of niet goed.. word het netjes opgelost ( al is dit bijna nooit van toepassing ).

Super toffe winkel!

Super toffe winkel met veel merken en snelle verzending!

Snelle levering en netjes verpakt

Goed afgeprijsd. De levering ging vlot.

Leuke kleding, goede service

Zeer goede service, snelle verzending!

Gewoon goed

Overzichtelijke website, makkelijk bestelproces en een snelle levering.

Geweldige winkel!

Heel fijn personeel leuk en enthousiast, Veel keus in kleding ...en goede kwaliteit Leuke aanbiedingen en goede service

Mooie kleertjes

Mooie kleertjes, maat valt goed. Vlug op te halen in winkel (1 dag)

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop