Op een of andere manier doen jullie echt iets heel erg goed en blijf je als klant terugkomen. Al moet ik zeggen dat wij eigenlijk voornamelijk kleding kopen als jullie van die goede acties hebben. Ik vind de prijzen namelijk vrij hoog. Ik zeg niet dat de prijs kwaliteit verhouding verkeerd is, maar dat kunnen wij niet aan kleding uitgeven. Het aanbod is groot, de winkel is niet eens supergroot maar toch een enorm aanbod per leeftijd en geslacht. Daarnaast is er ook gedacht aan de juiste afleiding voor de kids. Hoe simpel kan een ballenbak zijn, onze kids hebben er veel gebruik van gemaakt ;) Nu ze wat ouder zijn vinden ze de automaat helemaal gaaf. Daarnaast is het personeel altijd aardig en behulpzaam. Het ziet er als klant uit dat daar een topteam staat om mee te werken! En er is ook nog aan een toilet gedacht. Kortom ga zo door!! Mvf Patricia
Beste Patricia Wij blozen helemaal bij het lezen van jouw woorden. Super fijn om te horen:) Iedereen kan bij ons komen shoppen, of je nou voor nieuwe collectie komt of voor mooie sale prijzen. Voor ieder wat wils :) En natuurlijk bieden de ballenbak en flipperkasten veel plezier in de winkel en kunnen de ouders rustig shoppen;) Veel plezier van jullie aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Had al wat voorwerk gedaan. Aankoop black bananas zwart trainingspak voor zoon 1. Zoon 2 wilde dit ook. Maten op voorraad en direct besteld. Echter per ongeluk voor zoon 2 een blauwe broek besteld. Volgende dag vroeg gebeld. Blauwe broek was al ingepakt (snel), maar bestelling alsnog aangepast naar zwart. Levering dag na bestelling zorgvuldig ingepakt. Zoon 1 en 2 blij. Top Service. Contact zeer vriendelijk. wordt hier blij van.
Beste H, Wij zijn blij om te horen dat wij alles naar wens voor jullie hebben kunnen aanpassen. Hopelijk hebben jouw zoons veel plezier van hun stoere Black Bananas pakken:) Graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Online shoppen bij ot en sien is zo makkelijk en en een goede service en bezorgen .
Beste Jacqueline, Wij vinden het erg fijn om te horen dat je het online shoppen bij ons zo fijn ervaart:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Snelle levering, mooie producten. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Beste Marian, Dankjewel voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat het allemaal naar wens is:) veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Heel internet afgestruind voor het z8 jurkje en gelukkig had deze site haar maar waarvan nog 1 voorradig was. Gelukkig op tijd binnen voor het sinterklaascadeautje zodat ze deze met de kerst aan kan
Beste Samantha, Dankjewel voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat je het op tijd hebt ontvangen:) veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Broeken van neon zijn prima broekjes en leuk geprijsd
Beste Angelina, Dankjewel voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat Het merk Neon goed in de smaak valt:) veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Online bestellingen worden snel geleverd. Wanneer er iets gewisseld moet worden is dit geen probleem.
Beste Monique, Dankjewel voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat je het omruilen als fijn hebt ervaren:) veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Snelle levering. Goede service.
Beste Alice, Dankjewel voor je beoordeling. Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Mooie merken, en snelle en juiste levering. Goed ingepakt. Juiste informatievoorziening op de mail. Ik zou zeker vaker bestellen.
Beste Nicole, Wat fijn om te horen dat het shoppen bij ons zo goed is bevallen:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Mooie kleding en geweldige mensen met goede service.
Beste Jet Wij worden helemaal blij van jouw beoordeling:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Super service en snelle levering
Beste Petra, Dankjewel voor je beoordeling. Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Iedere keer goed geholpen en een super leuk assortiment.
Beste Floor, Dankjewel voor je beoordeling. Wij vinden het fijn om te horen dat wij goed hebben kunnen helpen met mooie nieuwe items:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
alles netjes en goed
Beste Ilse, Dankjewel voor je beoordeling. Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel. Bovendien is de service top!
Beste Esther, Dankjewel voor je lieve woorden:) Graag tot een volgende keer in de winkel! Liefs, Team Ot en Sien
Je wordt vaak op de hoogte gehouden van de levering en of een artikel of voorraad is. Jammer dat de korting alleen in de winkel gold.
Beste Dankjewel voor je beoordeling. Super fijn om te horen dat wij jou goed op de hoogte houden:) Helaas mogen wij sommige acties/ aanbieding niet altijd online aanbieden van onze leveranciers. Vandaar dat niet alle acties online worden aangeboden. Liefs, Team Ot en Sien
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer groot assortiment. Mijn zoon voelt zich alsof hij in een snoepwinkel is ;-) ik ook trouwens. Geweldige service ook! Winterjas die we van de zomer kochten en opgedragen was, bleek nu toch al te klein. Deze mochten we zonder problemen omruilen voor een maat groter. Komen graag weer terug.
Beste Margot, Dankjewel voor jullie mooie woorden! Wij hebben zeker vele mooie snoepjes in onze collectie;) Heel verleidelijk allemaal:) Wij doen ons uiterste best om aan ieder de juiste service te verlenen. Veel plezier van de aankopen! Wij zien jullie graag terug in de winkel! Liefs, Team Ot en Sien
Eigenlijk per ongeluk terecht gekomen doordat ik een bepaalde maat van een product zocht en nu zie ik zoveel leuks ik word een vaste klant
Beste Priscilla, Wat leuk dat je helemaal blij bent geworden van onze site en vaker bij ons wilt shoppen:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Fijne winkel met goeie hulp en fijne service
Beste Miranda, Dankjewel voor je beoordeling:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Fijne winkel goede service en betaalbaar
Beste Dankjewel voor je beoordeling:) Wij zijn blij om dit te horen! Graag tot een volgende keer:) Liefs, Team Ot en Sien
Een broek van Tommy Hilfiger besteld, maar zeer smal model. Helaas niet aangegeven . Dus nu dubbele verzendkosten kwijt!
Beste Ilse, Dankjewel voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat het artikel niet naar wens is. Wij hebben terug gekeken in onze mail etc en wij kunnen helaas geen melding van jou terug vinden over de slechte ervaring met dit artikel. Als wij dit vooraf hadden geweten, konden wij jou uiteraard een passende oplossing bieden. Jammer dat wij hierin niets voor jou hebben kunnen betekenen. Normaal gesproken zetten wij product omschrijvingen bij artikelen die anders vallen dan normaal. Dit was de laatste maat van deze broek en wij hebben nooit vanuit de winkel/webshopklanten feedback gekregen dat deze zeer smal zou vallen. Wij vinden het vervelend dat jij dit wel zo ervaren hebt. Inmiddels is het bedrag aan jou terug gestort waaronder ook 1x verzendkosten. Dus deze heb je gewoon retour ontvangen. Het retourneren van artikelen zijn voor eigen kosten zoals in onze voorwaarden staat omschreven. Liefs Team Ot en Sien
Beste Marlies, Dankjewel voor je beoordeling:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Netjes wordt je er geholpen, Hele leuke winkel, Vriendelijk Personeel, Ze hebben het goed geregeld met de corona regels
Beste Simone, Wij worden helemaal blij van jouw beoordeling:) Dankjewel voor de mooie woorden! Graag tot een volgende keer:) Liefs, Team Ot en Sien
Snel geleverd..
Beste Gemma, Dankjewel voor je beoordeling:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Prima service.
Beste Debora, Dankjewel voor je beoordeling:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien
Snelle levering. Fijne site
Beste Brands Wat fijn om te horen dat je onze site fijn vindt om te shoppen en je bestelling snel hebt kunnen ontvangen:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Ot en Sien