Goed geregeld!
Beste Inge, Dankjewel voor je beoordeling. Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Overzichtelijke website, leuke kortingsactie, toffe merken.
Beste Yvonne, Dankjewel voor je beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat de actie in de smaak valt:) Wij proberen ons merkenpakket zo tof mogelijk te houden dus als je leuke tips hebt dan horen wij dat altijd graag:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Beste Bedankt voor je beoordeling:) Veel plezier van je aankoop! Liefs, Team Ot en Sien
Ik kom graag bij ot en sien. Het is een gezellige winkel met veel keuze, ik ga er altijd met wat leuks naar buiten! Er wordt een goede service geleverd en personeel is erg klantvriendelijk.
Beste Jasper, Wij worden helemaal verlegen van al deze mooie plus punten die jij benoemd:) super bedankt! Wij hopen dat wij jullie altijd kunnen verblijden met onze mooie collectie en service. Heel veel plezier van jullie aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Goede kwaliteit, snelle service
Beste Milan, Wij zijn blij om dit te horen:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Bestelling was snel geleverd, kwam het pakket ophalen In de winkel en De medewerkerster zag mij in de rij staan ondanks dat het super druk was en vroeg of ik kwam voor een bestelling en ging deze meteen halen zodat ik ook weer meteen kon gaan, echt super. Winkel was wel wat moeilijk te vinden. Zat een beetje verstopt en ik was er nog niet eerder geweest.
Beste Natascha, Wij zijn blij om dit te horen:) Wij begrijpen dat de winkel wat verstopt zit als je nog nooit bij ons bent geweest. Het pand ligt namelijk iets naar achter tussen 2 panden in. Gelukkig heb je ons toch weten te vinden;) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
snelle levering en mooie kleding voor een leuke actieprijs
Beste Tessy, Wat fijn om te horen dat de actie van afgelopen week goed in de smaak is gevallen:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Ook snelle levering na online bestelling.
Beste Mama, Wij doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te leveren, fijn om te horen dat het bij jou snel geleverd is:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Goede service, kwaliteit, eenvoudig op te halen in de winkel
Beste E, Dankjewel voor je beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat je het ophalen in de winkel van je bestelling fijn ervaart:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Snel, vlug en netjes.
Beste Kirsten, Dankjewel voor je beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles helemaal naar wens is:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Altijd online kleding besteld zonder problemen. Mooie kleding, goede prijs en snelle levering.
Beste Ysabel, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles helemaal naar wens is:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Goed geholpen met het uitzoeken van de winterjassen voor de kids. Bedankt weer!
Beste Rachel Wat fijn om te horen dat jullie goed zijn geslaagd! Laat de winter maar komen:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Goede collectie, fijne winkel, voldoende keuze. Alleen jammer dat er geen verschoning mogelijkheden zijn
Beste Ratna, Dankjewel voor je beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat je blij bent met onze mooie collectie:) Wij begrijpen je punt dat er geen verschoningsmogelijkheid is. Wij hopen dit in de toekomst op een gepaste manier te kunnen waarmaken. Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
alles snel binnen gewoon een geweldige service. Pasmaat klopt helemaal.
Beste Joyce, Dankjewel voor je beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles helemaal naar wens is:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Veel merken/keuze, behulpzaam en vriendelijk personeel
Beste Helen, Super bedankt dat je ons op verschillende punten goed beoordeeld:) Wij zijn blij om dit te horen:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Ze zijn online en in de winkel altijd vriendelijk en helpen je graag!!
Beste Rosanne, Dankjewel voor je beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat wij zowel online als in de winkel vriendelijk en behulpzaam zijn:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Goede en snelle service,
Beste Marion, Wat fijn om te horen dat je onze service goed en snel ervaart:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Snelle levering, netjes verpakt.
Beste Chantal, Wij zijn blij om dit te horen:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Duidelijke site,wordt snel geleverd en alles komt netjes en heel binnen.
Beste S, Dankjewel voor je mooie beoordeling:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Gebruiksvriendelijke website, uitgebreide collectie. Snelle levering
Beste D, Wij zijn blij om dit te horen:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Bestelling was heel snel binnen. 1 jasje aam de kleine kan. Gemaild met Ot en Sien en dezelfde avond nog een reactie terug dat een maat grote voor mij gereserveerd was. Meteen de volgende dag terug gestuurd. Weer en dag later, de juiste maat in huis!
Beste Latoya, Het is altijd jammer als een artikel niet past qua maat, super fijn om te horen dat wij jouw omruiling zo snel voor jou in orde hebben kunnen maken zodat je het juiste artikel weer snel in huis had:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Overzichtelijke site. Snelle levering van de producten en netjes verpakt. Altijd weer een feestje om hier te bestellen.
Beste Anne, Super leuk om te horen dat je een bestelling bij ons als een feestje ervaart:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Fijn geholpen en mooie kleren!
Beste Lieke, Wij zijn blij om te horen dat je naar wens bent geholpen:) Veel plezier van de mooie kleding en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Keurig geholpen met een artikel die ik wilde ruilen. Heel snel en super scherpe prijzen!!
Beste Jorieke, Wat fijn om te horen dat je het ruilproces fijn hebt ervaren:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien
Ik heb een goede ervaring bij Ot en Sien. Ik vind het echter wel jammer dat je bij ot en sien €3,95 verzendkosten moet betalen en dat houdt me wel af en toe tegen om bij jullie te bestellen. Hierdoor ga ik ook regelmatig kijken bij een andere webshop.
Beste Jill, Dankjewel voor je eerlijke beoordeling:) Wij begrijpen dat de verzendkosten af en toe weerhouden om bij ons te bestellen. Helaas is dit een hoge kostenpost en is het verzenden niet gratis. Wij hopen dat wij toch het verschil kunnen maken met onze persoonlijke service:) Veel plezier van je aankopen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Ot en Sien