Goed geregeld!

Prima service, leuke kleding, goede kwaliteit

Overzichtelijke website, leuke kortingsactie, toffe merken.

Leuke winkel, veel keus en goede service

Gezellige winkel met super service

Ik kom graag bij ot en sien. Het is een gezellige winkel met veel keuze, ik ga er altijd met wat leuks naar buiten! Er wordt een goede service geleverd en personeel is erg klantvriendelijk.

Goede kwaliteit, snelle service

Bestelling was snel geleverd, kwam het pakket ophalen In de winkel en De medewerkerster zag mij in de rij staan ondanks dat het super druk was en vroeg of ik kwam voor een bestelling en ging deze meteen halen zodat ik ook weer meteen kon gaan, echt super. Winkel was wel wat moeilijk te vinden. Zat een beetje verstopt en ik was er nog niet eerder geweest.

Goede kwaliteit kleding en snelle levering

snelle levering en mooie kleding voor een leuke actieprijs

Goede kwaliteit en veel keus

Ook snelle levering na online bestelling.

Goede service, kwaliteit, eenvoudig op te halen in de winkel

Vlotte levering, netjes verpakt.

Snel, vlug en netjes.

Mooie kleding, leuke acties. Hier kan je goed en veilig online shoppen.

Altijd online kleding besteld zonder problemen. Mooie kleding, goede prijs en snelle levering.

Fijne zaak

Goed geholpen met het uitzoeken van de winterjassen voor de kids. Bedankt weer!

Top collectie, service en kwaliteit

Goede collectie, fijne winkel, voldoende keuze. Alleen jammer dat er geen verschoning mogelijkheden zijn

Super snel geleverd

alles snel binnen gewoon een geweldige service. Pasmaat klopt helemaal.

Veel merken/keuze, behulpzaam en vriendelijk personeel

Ze zijn online en in de winkel altijd vriendelijk en helpen je graag!!

Goed, snel en de service is zeer goed!

Goede en snelle service,

Prima webshop

Snelle levering, netjes verpakt.

Snel,duidelijk en betrouwbaar

Duidelijke site,wordt snel geleverd en alles komt netjes en heel binnen.

Heel tevreden

Gebruiksvriendelijke website, uitgebreide collectie. Snelle levering

Super goed!

Bestelling was heel snel binnen. 1 jasje aam de kleine kan. Gemaild met Ot en Sien en dezelfde avond nog een reactie terug dat een maat grote voor mij gereserveerd was. Meteen de volgende dag terug gestuurd. Weer en dag later, de juiste maat in huis!

Overzichtelijke site. Snelle levering van de producten en netjes verpakt. Altijd weer een feestje om hier te bestellen.

Leuke winkel

Fijn geholpen en mooie kleren!

Keurig geholpen met een artikel die ik wilde ruilen. Heel snel en super scherpe prijzen!!

Ik heb een goede ervaring bij Ot en Sien. Ik vind het echter wel jammer dat je bij ot en sien €3,95 verzendkosten moet betalen en dat houdt me wel af en toe tegen om bij jullie te bestellen. Hierdoor ga ik ook regelmatig kijken bij een andere webshop.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop