Pluspunten

Geweldige winkel, super aardig personeel, geen vraag is teveel Super leuke kleding en super acties, mijn dochter komt graag deze winkel leegkopen!,

Pluspunten

Nette service.. ik had een product bestel die niet meer op voorraad was ... ondanks dat het een 5 halen 1 betalen actie was hebben ze het netjes opgelost boden mij een ander product aan of ze zouden korting berekenen ... terwijl er al zoveel korting op zat en alsnog werd het pakketje binnen 3 dagen bezorgt incl het regelen.. super netjes !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Voor €33 een baby setje en een paar sokken voor €2 gekocht inclusief verzendkosten. Na het mogen ontvangen van de bestelling, vond ik, en naar mijn mening absoluut niet het geld waard om aan dat soort kwaliteit zoveel geld te besteden. En er zat ook nogeens een vlek op de kleding. Helaas was er voor mij geen tijd om het product op te sturen en wat anders te kopen, heb het zo een diegene gegeven die is bevallen, hopelijk word de vlek niet opgemerkt. Wel was de levering redelijk snel.

Controleer het product voordat het word verzonden naar de klant.

Pluspunten

Snelle verzending, goed verpakt en erg mooie kleding!

Pluspunten

Leuke kleding en korting!

Pluspunten

Netjes en snel verzonden.erg te vreden

Pluspunten

Snelle levering, netjes ingepakt.

Pluspunten

Super leuke merken en super leuk personeel! Fijne winkel voor ieder kind een feestje daar.

Pluspunten

Mooie producten en snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering Alles tot in de puntjes verzorgd Top!

Pluspunten

heel vlotte levering, correcte prijs en jas precies zoals op de site omschreven.mijn eerste bestelling bij jullie maar zeker niet de laatste!!!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Pluspunten

Een top bedrijf! Super mooie kleding

Als je een groot bedrag aan kleding koopt vind ik verzendkosten van 3.95 nergens op slaan. Doen andere site's ook niet boven een bepaald bedrag. Dat vind ik jammer

Pluspunten

Groot aanbod van mooie, leuke en goede kwaliteit, kleding. Regelmatig goede aanbiedingen. Goed verpakt en snelle verzending.

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Mooie kwaliteit. En bij retour zending netjes antwoord dat afgehandeld word binnen paar dagen

Pluspunten

Snelle service. Snel geld terug van retour aankopen. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop