Passende hulp

Doordat er zoveel medewerkers rondlopen wordt je snel en professioneel geholpen. Ze kijken goed met je mee en bieden passende hulp. Ook zijn er leuke speelgelegenheden voor de kids in de winkel zodat jezelf even rustig kan rond kijken. Het is altijd weer een feestje voor de kids en mij zelf om er te shoppen.

Geweldige service na een fout in de online bestelling!

Heel goed geholpen telefonisch en vervolgens per mail.

Altijd mooie kleding, goede prijs en snelle levering! Met mijn j/j tweeling van 8 mnd en oudste van 7 een fijne winkel. Wellicht dat een tweeling korting zoals je in veel winkels hebt nog een idee is voor jullie!

Fijne winkel met leuke kortingen!

Vroeger als kind zelf geweest en nog steeds een hele fijne winkel met leuke kortingen!

Mooi kleertjes

Snelle verzending, netjes verpakt en super blij met de mooie kleertjes!

Goed en snel geleverd

Leuke kleding en super goede prijs in de opruiming. Zeker voor mensen die graag merkkleding willen en minder kunnen besteden

super service

Klein probleempje met een product (waar zij zelf niets aan konden doen) maar een snelle reactie en super netjes opgelost. Leuke aanbiedingen en vooral mooie producten.

Fijne webshop

Super leuke acties Goed verpakt en mooie kleding merken

Super snel verzonden

Online besteld en super snel verzonden. En ook nog leuk ingepakt voor beide kids. Top ervaring.

Superleuke kleding en snel verzonden

Ruime keuze in leuke kinderkleding, met ook regelmatig leuke acties. Ook wordt de kleding altijd snel verzonden en altijd alles compleet!

Geweldige

Altijd leuke kleren met echte service

Altijd goede kledij

Altijd tevreden over de kleding. Maten en kwaliteit van de merken zijn goed. Klantenservice is ook zeker goed!

Leuke aankoop en problemen worden perfect opgelost

Er kon een pyjama niet geleverd worden wegens niet meer op voorraad, maar dit werd perfect gecompenseerd door een korting en gratis verzending op een andere pyjama van hetzelfde merk. Prima opgelost dus, ik ben tevreden!

Iets besteld in de sale en terug gestuurd, omdat het te klein was. Alles heel netjes afgehandeld!

Hele nette afhandeling. Met vol vertrouwen zou ik zo weer bestellen!!

Fijne service bij het ruilen van een broekje.

Prettige ervaring

Wilde online bestellen, mt was niet voorradig, Winkel gebeld en die hebben mij heel fijn geholpen zodat ik toch online kon bestellen. Top

Super actie 8 halen 3 betalen

Leuk en vlot personeel! Denken en helpen goed met je mee, vooral Cathy ;)

Fijne winkel met veel keuze

Fijne winkel. Goed geholpen Veel keuze Kindgericht

Nette winkel en fijn geholpen

Online aankoop gedaan en in de winkel deels retour gebracht en iets nieuws uitgezocht! Prima geholpen door het personeel! Leuke speel hoek voor de kinderen!

Super fijn !

Een hele fijne grote winkel. Veel lieve medewerkers die ons goed hielpen. Hierdoor waren we snel klaar ! Want met twee kleine kids is shoppen niet heel makkelijk.

Heel goed en snel verzonden

mooie kleertjes. leuke actie en snel verzonden

Topwebsite met topkleding.

Fijne webwinkel met mooie kindermerken. Bestellingen worden vlot verzonden en ze hebben regelmatig leuke sale-acties.

Klantenservice

Bestelling gedaan, naar een paar dagen kreeg ik een mail dat het pakket ongeopend was teruggestuurd. Bleek het huisnummer niet te kloppen. Dus ze hebben het pakket de zelfde dag verzonden naar het goede adres. Dag eraan pakket netjes ontvangen. Op zaterdagochtend belt de klantenservice weer met de mededeling dat ze het geld retour hadden gestort en of dat ik het geld terug wilde storten. Uiteindelijk netjes opgelost.

Uitstekende service

Ik had kleertjes besteld, woon zelf in België en wou deze laten bezorgen op een post NL punt in Nederland. Werd snel door de klantenservice gecontacteerd of dit wel klopten en samen een oplossing gezocht on het verzenden evenzeer vlot te kunnen laten gaan. Ook met de opvolging ivm de levering ben ik super geholpen. En dan natuurlijk de mooie kleertjes

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop