Goede korting en snelle levering

Ik koop vaker bij Ot en Sien, vooral wanneer er hoge korting is. De producten zijn goed en de levering is snel.

Fantastische service in alles

Fijne website veel keus! Gelijk reacties bij vragen!

Topwinkel!

Fijne aanbiedingen, mooie kleding voor mijn zoontje.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Levering is snel. Veel aanbod en goede kwaliteit kleding!

Prettig

Fijn gewinkeld en bestelling snel ontvangen.

Wat een fijne winkel en service

Ik kan ze alleen maar aanbevelen, zowel online als in de winkel. Geweldige service bij het retourneren. En fijne hulp in de winkel.

Fijne webshop

Handige en overzichtelijke webshop. De levering is ook snel en netjes verpakt. Een aanrader om te bestellen.

Blij met onze aankoop

Gelijk dezelfde dag keurig verzonden.

Leuke merken, snelle verzending en fijne webshop ook bij retouren.

Kado viel in goede aarde en was er erg blij mee

Goede aanbieding 10 voor 3!

Prima service. Mooie kleding!

Fijne webshop met goede acties.

Pas besteld, duidelijke mails en weer snel in huis!

Meer dan tevreden

Gebruik gemaakt van de actie 10 halen 3 betalen. Sneller geleverd dan verwacht. Helaas bleek er 1 trui niet voorradig te zijn. Als compensatie hier 5 euro korting en gratis verzending op de volgende aankoop gekregen. Zeer netjes opgelost!

Goede webshop, mooie kwaliteit kleding en fijne uitverkoop.

Al een paar heb ik kleding besteld bij Ot en Sien. Ik ben tevreden over de kwaliteit en de service. In de toekomst zal ik zeker weer bestellen. Hartelijke groet Evie Mol

Leuke kleren voor zoon en dochter

Mooie merken, leuke acties

Altijd tevreden over de spullen die ik bestel

Fijne webshop, leuke sales acties bestel er graag!

Gewoon top

De levering was snel, denken vooruit en komen met passende oplossing wanneer dat nodig mocht zijn

Altijd goed!

Altijd fijne ervaringen bij Ot en Sien

Waar voor je geld!

De 10 voor 3 actie is echt waar voor je geld! Heel veel hele mooie kleding die betaalbaar is!

Ik had de bestelling snel in huis, en super leuke kleding.

Mooie collectie en vriendelijk personeel

Het is altijd een feestje om bij Ot en Sien te winkelen. Mooie collectie en goede kwaliteit. Ik heb kleinkinderen in de leeftijd van 0 tot 11 en ik kan bij jullie voor iedereen leuke kleding vinden! Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Prachtige kleding

Leuke kleding

Leuke kleding voor een betaalbare prijs. Makelijk online bestellen en geen problemen met retour sturen.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop