Pluspunten

Goede service, snelle levering!

Pluspunten

Snelle service, meedenken als je contact opneemt, leuke collectie en merkenaanbod.

Leuk om combinatietips toe te voegen aan de website of een lookbook,

geen

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling van mijn internet bestelling. Ook toen ik belde ivm verkeerde legging en vragen daar over werd ik zeer vriendelijk en snel te woord gestaan. Normaal ga ik altijd naar de stenen winkel en daar zijn mijn ervaringen even positief. Ik blijf Ot en Sien aan bevelen aan mijn vrienden en familie, daarin veranderd niets.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wilde een (nog niet geleverde) bestelde legging omruilen, was geen probleem. En dat temidden van alle drukte wegens nieuwe Ninni Vi collectie die niet live was gegaan. Verder supersnelle levering, namelijk al de volgende ochtend. Chapeau!

De productomschrijvingen.... Ik had bij de broeken namelijk niet in de gaten of het broeken of leggings waren, omdat er alleen een foto en een producttitel bij vermeld wordt. Geen omschrijving van het product zelf.

Pluspunten

Super service, grote collectie je grijpt er niet snel naast, fijn mailcontact en snelle reactie's, snelle verzending ik ben echt heeeeel erg tevreden,

webwinkel en klantenkaart verbinden, in de winkel gaat dat via je pasje maar via de webwinkel gaat dat niet bij een grote bestelling is dat wel heel jammer, dit lossen ze wel op hoor als je mailt maar toch.

Pluspunten

Snelle leverring, diverse betaalmogelijkheden, combi webshop- stenen winkel

'Aan-foto's ' van kleding vind ik een gemis in de webshop

Pluspunten

Veel keuze Snelle levering

X

Pluspunten

Snelle levering !!

Pluspunten

Goede duidelijke overzichtelijke website. Snelle levering.

Pluspunten

Leuk assortiment, snelle levering,

Niks noppes nada! Bouw vooral zo door

Pluspunten

Snelle levering, voordelige verzending, leuke sale!

Ga zo door

Pluspunten

Vindbaarheid site, duidelijk en overzichtelijk. Verzendtijd en de manier van verzenden.

De pasvorm toevoegen, ervaringen delen of iets klein of juist groot uitvalt

Pluspunten

Alles snel opgestuurd gekregen, goed verpakt, alles in perfecte staat, super merken, hele fijne webpagina, makkelijk kleren in de goede maat of merk te vinden, goede aftersale, gewoon een super winkel met een super webshop!

Zo blijven doorgaan! Zowel jullie "stenen winkel" als de webshop worden super goed gerund. Absoluut de winkel waar ik het liefste shop voor mijn kinderen met de mooiste en leukste merken!

Pluspunten

alles top; de beste merken kinderkleding, enorme keus, hele fijne winkel met vriendelijk personeel, aantrekkelijke acties in de uitverkoop en fijn dat ik ook in Duitsland online kan bestellen. Binnen 3 dagen was mijn bestelling binnen. Ik ga dit zeker vaker doen.

Heb ik niet.

Pluspunten

De ontwikkeling van de webshop! Toch makkelijker om mee te doen met acties en nieuwe producten. Er waren een paar items niet die ik wel besteld had meteen een mail terug dat het fout was gegaan en mijn geld snel teruggestort top !

Ga zo door !!

Pluspunten

-de klantenservice luistert naar je en komt meteen met een fijne, goede oplossing! - veel keuze uit merken!

- goed kijken of een bestelling goed is ingepakt ( zonder beveiligingsknoppen)

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en nette verzorgde Levering

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke website

Pluspunten

Snelle service, nette afhandeling

Pluspunten

Snelle levering en goede service omruilen/retour.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop