Heel fijne winkel met behulpzaam personeel

Erg fijn geholpen. Een paar mailtjes gestuurd ivm vragen over de maten , keurige reacties. Vervolgens de kleding netjes ontvangen . Ze hebben een ruim assortiment, heel fijn want zo is er altijd wel wat leuks te vinden en te combineren . Ga zo door !

Snelle levering, mega lieve klantenservice!

Heel goed, snelle levering

Bestelling lag al snel klaar, achteraf betalen ging ook goed.

Top winkel!

Hele leuke kleding en snel verstuurd! Erg blij met de pakketjes elke keer weer!

Super service

Heel erg blij met de jas. Super kwaliteit en snelle verzending. In eerste instantie te kleine maat besteld, mail gestuurd gelijk reactie en gelijk retour kunnen sturen. Snelle afhandeling en nieuwe jas ook gelijk verstuurd. Heel blij mee.

100% goed

Je wordt er buitengewoon fijn geholpen en heel vriendelijk. Ik zou iedereen aanraden bij hun te kopen.

Snelle levering en leuke aanbiedingen

Snelle levering en leuke aanbiedingen

Prachtige merken voor leuke prijzen in de opruiming

Snelle levering en mooie kleding… helaas zit mijn zoon nu op 176 en spijkerbroeken inherentste ivm zijn langebenen (lengtemaat 34).

Top bedrijf

Super levering en service en veel assortiment om te bestellen

Altijd uitstekend!

Altijd vriendelijk.. en super service!!

Snelle levering, fijn bedrijf!

Snelle levering, duidelijke mails, leuke posts op social media, kortom: een aanrader om je kinderkleding te bestellen! :)

Snelle levering en netjes

Snelle en nette levering is er iets niet dan wordt je gebeld of sturen spoedig na echt super winkel

Goed spul, leuke aanbiedingen, jammer van de retourkosten

De name it broeken zijn regelmatig in de aanbieding, super fijn. Alleen jammer dat de verhoudingen van de grote skinny broeken niet kloppen.. maar misschien is dat een name it probleem. Ot en Sien is een mooie winkel met veel aanbod!

Super kleertjes, snelle levering en goede service!

Super mooie kleertjes in de sale gekocht! Hoge kortingen. Snelle levering en mega blij mee!!

Ontzettend fijne winkel

Super service Alleen maar fijn en eerlijk personeel Zowel de webshop als de fysieke winkel zijn heel fijn Wij komen er heel graag

Fijne en snelle leveringen. Telefonisch contact is gemakkelijk te leggen. Vriendelijk personeel. Jammer dat de retour kosten voor je zelf zijn. Vooral als je voor een flink bedrag (jassen) eigenlijk wilt ruilen voor een maat groter. Dus dan moet je eerst een nieuwe bestelling plaatsen.

Goede sale

Goede sale en snelle levering.

Mooie merk kleding voor een leuke prijs.

De kleding werd netjes verpakt optijd bezorgd. Mooie merk kleding voor een leuke prijs. Ik heb 2 kledingstukken retour gedaan ivm geen goede pasvorm, nu nog afwachten hoe deze afhandeling gaat☺️

Vervelend dat terugsturen geld kost.

Daarom zou ik niet snel weer bij jullie bestellen.

Superleuk!

Goede service, cadeautjes ingepakt en ze hadden er ook nog een klein cadeautje voor de kinderen bij gedaan! Heel leuk :-)

Super tevreden

Hele leuke actie Mooie kleding Snelle levering

Mooie producten, goede service en snelle levering

Veel keuze en goede korting op kleding. Kleding was in 2 dagen in huis. 1 product was niet leverbaar. Kreeg daar netjes bericht over en geld terug gestort en daarnaast een code voor korting als ik een ander item wilde bestellen. Goed geregeld!

Altijd goed!

Altijd goed wat ik bestel.

Zoals altijd top

Bestel vaak bij Ot & Sien online. Altijd snel binnen en nooit gebreken. De laatste keer 8=3 sale. Kreeg netjes een persoonlijke mail dat er door een storing vertraging was opgelopen. Vanuit ons alle begrip. Mailtje was keurig maar met die drukte die ze hebben met de sale niet nodig geweest. Alle begrip dat het dan wat langer duurde en super blij met onze koopjes. Altijd tevreden hier.

Prachtige producten razend snel geleverd!

Netjes en mooi ingepakt, super snel verzonden!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop