Fijne website

Fijne website en snelle levering. Vaak goede acties

Fijne website

Fijne website en snelle levering. Vaak goede acties

Hele fijne winkel

Hele leuke spulletjes gekochten super snel geleverd

Snelle nette levering

Producten zijn netjes verpakt en snel geleverd. Enige nadeel is dat de track & trace link niet te openen is. Dit is bij eerdere bestelling voor gekomen.

Snelle nette levering

Snelle levering, mooie kleding.

Snelle service en prettig om mailtjes te ontvangen betreft de status van de bestelling.

Snel geholpen...vriendelijk

Ondanks de aanbieding, hele snelle service!

Hele snelle service!

Snelle levering en een vriendelijke klantenservices medewerkers.

Snelle levering en een vriendelijke klantenservices medewerkers.

Leuke kleding en erg goede klantenservice

We hebben er een prachtige jas voor mijn zoon gekocht. Ik heb twee keer contact gehad en de service is erg goed. Snelle reactie en erg vriendelijk!

Snelle levering, mooie kleding

We hadden een grote doos vol kleding gekocht. Snel geleverd. Er pastte maar 1 broek niet. Deze konden we netjes terug sturen in de bijgeleverde zak. Top.

Snelle levering, mooie kleding

Ik had een blouse besteld en dit was netjes verpakt en snel geleverd.

Ik had een blouse besteld en dit was netjes verpakt en snel geleverd.

Altijd een hele fijne ervaring bij ot en Sien

Ik had mijn bestelling online gedaan om deze in de winkel af te halen. Bij ot en Sien wordt je altijd gelijk geholpen en staan de kindjes in t middelpunt. Mijn dochtertje van bijna 3 vindt het altijd leuk om daar naartoe te gaan. Wederom bedankt voor de fijne hulp en de mooie nieuwe kleren

Altijd een hele fijne ervaring bij ot en Sien

Snelle bezorging en producten helemaal in orde! En via de leuke actie 6 halen 3 betalen!

Hele leuke kleren

Hele leuke kleren en hele snelle levering.

Topservice

Topservice