Deze keer online gekocht. Leuke winkel met mooie kleding. Snelle levering. Helemaal tevreden!

Super klantvriendelij́k en altijd meedenkend in de beste oplossingen

Maatwerk en service staan duidelijk op 1. Daarnaast mooi aanbod kleding van grote diversiteit aan merken. Kids zitten hier zonder problemen een stuk voor in de auto.

Mooie kwaliteit kleding

Geweldig!

Super snelle verzending, mooie kleding en nette afhandeling!

Goede kwaliteit, goede service

Jammer dat de website overbelast was maar veder goed geholpen, fijne service nadat er iets mis ging met de bestelling, goede kwaliteit.

Altijd gave kleding en gave acties.

Bij Ot en Sien vindt je mode die aansluit bij alle leeftijden. Mijn zoon is nu 12 en ik vind bij jullie nog steeds de merken die aansluiten bij zijn leeftijd. En niet te vergeten de gave acties die jullie hebben maak het ook betaalbaar!

Altijd heel netjes geholpen, nooit geen problemen gehad die niet werden opgelost

Mooie kleding

Eindelijk een winkel waar ze alle leuke merken voor jongens hebben. Snelle levering.

Altijd goed, mooie kwaliteit van de kleding, leuke merken, snelle levering. Gewoon heel tevreden!

Aanrader leuke winkel

Je wordt goed geholpen, het er gezellig. Ze hebben veel keus en leuke kinderkleding. Met de opruimen heb je mooie kraamkadootje.

Snelle levering!

Goeie actie en snelle levering!

Fijne winkel/online shop

Kleding netjes verpakt. Goede sale aanbiedingen

Hele goede service! Ondanks drukte met 5 halen 2 betalen na 1 dag de bestelling al binnen! 1 artikel was er niet meer en hebben ze heel netjes opgelost!

Veel keus, snelle service

Mooie kleding, veel keuze, snelle levering. Eén klein verbeterpuntje is dat het fijn zou zijn dat je een bezorgmoment kan kiezen.

Klantvriendelijk meedenkend en ontzettend vrolijk tram klantenservice.

Ot en Sien heeft mooie aanbiedingen, mooie merken en als er iets is dan staat het team van de klantenservice direct voor je klaar en wenst je ook een zonnige dag toe. Deze webwinkel doet het echt goed. Mvg Suus

Snelle levering en goede aanbiedingen

Leuke webshop, ruime keuze, goede aanbiedingen en snelle levering.

Top!!!

Hetzelfde als altijd. Daarom kom ik er vaak.

Watveen goede service! Snelle en vriendelijke reactie op mail. Top aanbiedingen. Kortom ik ben zeer tevreden!

Prima en vlot

Alles is snel verlopen.. van bestellen tot aan de deur

Geweldig!

Erg leuke jongenskleding. Het werd snel geleverd en is van zeer goede kwaliteit. Wij gaan vaker bestellen!

Duidelijke website, snel geleverd!

Al aardig wat keren besteld bij Ot en Sien en altijd tevreden! De website is duidelijk, je kan goed filteren en de levertijd is snel! Als een artikel niet naar wens is, is retourneren geen probleem!

Zeer ruime keuze en snelle verzending

Snel gevonden wat ik zocht van een specifiek merk en het shirt de volgende dag in huis

Mooi bedrijf

Mooi bedrijf. Met duidelijke omschrijving En mooie kleding. Kinderen waren tevreden.

Snelle levering en goede service

Top winkel, mooie merken

Online geshopt bij Ot en Sien. Voor mijn kinderen kon ik hier super goed slagen. Heel mooie merken en veel keuze. Ook het contact met de klantenservice is snel en vriendelijk. Retour wordt snel verwerkt. Echt dik tevreden!!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop