Niet echt tevreden over afhandeling klacht helaas
Ik heb eerder besteld naar tevredenheid dus nu in de sale twee truitjes gekocht. Helaas zat in 1 van de twee truitjes bij de naad een gat (goed zichtbaar op overgang naar mouw). Dus gemaild met foto. Ik kreeg een tegoedbon van €5,- aangeboden en moest zelf iemand zoeken die het gaatje voor me kon maken. Op mijn vraag of ik niet een nieuwe trui kon krijgen kreeg ik de melding dat dit voor een trui uit de sale voor hun niet uit kon (ik had toch al 50% korting gekregen in de sale). Ze konden het tegoed eventueel nog wel ophogen naar €7,50.
Ik heb uiteindelijk gemaild dat ik €7,50 teruggestort wil en niet als tegoed (je betaalt altijd meer dan €7,50 als je bestelt dus heb ik niks aan). Dit was akkoord.
Ik vind dat als je een online bestelservice aanbiedt je het netjes moet oplossen als er iets mankeert. Het zou niet uit moeten maken of iets in de aanbieding is of niet, en de service die je aanbiedt zou niet af moeten hangen van of het voor de winkel 'uit kan'. Ik voelde me bijna een zeur omdat ik mail over een (nieuwe!) trui met een gat erin, ook al had ik korting (ze organiseren een sale op de oude collectie, niet op kledingstukken waar wat aan mankeert).
Naar mijn idee is dit een gemiste kans geweest voor Ot en Sien. Ik ga hier niet weer bestellen terwijl ik de eerste keer heel tevreden was en bij een andere afhandeling van deze klacht in de toekomst zeker weer had besteld.