Super netjes

Het product was niet leverbaar, terwijl de website zei dat het wel aanwezig was. Naast een email hebben ze me gebeld met deze email en kreeg ik een extra hoge korting! Vind ik erg netjes

Snel!

Weer superfijn en snel bezorgd.

Goede actie,snelle levering

Er was een product niet meer aanwezig die ik had besteld. Hierover werd ik gebeld. Alleen jammer dat er geen optie werd geboden om een product in de bestelling in dit geval te laten vervangen, maar dat je dan een bestelling opnieuw moet doen.

Snelle levering, leuke prijzen in de sale. Erg tevreden.

Fantastische klantenservice

Prachtige, overduidelijke site met heel veel keuze, ook voor baby's. De klantenservice is persoonlijk en perfect! Dit is mijn nieuwe favoriete winkel/site

Snelle verzending

Het ging allemaal heel makkelijk en snel. Top!

Super aanbieding en mega snelle levering!

Kende de website niet maar de aanbieding was wel heel aantrekkelijk. Toch mijn bestelling geplaatst en dezelfde dag werd mijn bestelling nog verzonden. Chapo voor deze website.

Bestellen gaat gemakkelijk maar ik heb nog niks ontvangen

Ik heb vorige week 5 artikelen besteld maar heb tot nu toe niks ontvangen. Is mijn bestelling te groot of wat

Uitstekend!

Leuke webshop, snelle levering, topservice!

Goede site Bestelling voldoet aan onze wensen

TOPwinkel

Veel mooie merk kleren. Personeel altijd heel vriendelijk en behulpzaam.

Heel goede service

Een product was niet leverbaar, werd hiervoor netjes gebeld en er werd me een heel mooi alternatief geboden! Heel netjes opgelost!!

Geweldige webshop met supertoffe acties!!!

Shoppen graag bij jullie, met een kleine beurs, is het door jullie toffe acties, goed te doen om de leukste kleding te kopen voor m'n Kids!

Leuke kleding en super service!

Hele leuke kleding, aanbiedingen en super services!

Snelle levering en top producten

Leuke actie, 5 halen = 2 betalen. Mooie merkjes. Snel geleverd, dus super!

Ze hebben zoal in de winkel als online hele mooie kleertjes en zwembroekjes voor de jongens

Mooie en leuke collectie met toffe acties!

Mooie kleding en ruime keus

Ik koop als ik eerlijk ben alleen in de sale, maar heb super mooie dingetjes kunnen kopen voor een goede prijs

Goede kwaliteit kleding. Snelle bezorging en goede service.

Leuke webshop en goede service !

Zoeken van de juiste maten en kleding ging super makkelijk Mooie en fijne kleding

Leuke kleding.

Fijne webwinkel, goed contact

Vlotte verzending, 1 artikel was niet meer leverbaar hierover werd ik netjes persoonlijk gebeld.

Fijne website

Fijne website om te zoeken. Mooie aanbiedingen.

Makkelijke website, supersnelle levering

Het is gemakkelijk om op de site te bestellen en de kleding wordt supersnel geleverd. Enige minpuntje: ik heb een gehandicapte dochter en zij draagt jumpsuits, maar deze zijn er bijna niet in de allergrootste maat. Bij een volwassen maat heb je toch minder vaak leuke printjes.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop